ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Πάνθηρες» τίτλου στη Νέα Σμύρνη

«Πάνθηρες» τίτλου στη Νέα Σμύρνη

Η δύναμη της έδρας μίλησε στη Νέα Σμύρνη και οι Νεάνιδες του Πανιωνίου με το 3-0 επί του Αιγάλεω πανηγύρισαν το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ παράλληλα εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Final 4 Νοτίου Ελλάδος.

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΑ αναδείχθηκαν οι Νεανίδες του Πανιωνίου, καθώς στον μεγάλο τελικό του Final 4 που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Νέας Αρτάκης, οι «κυανέρυθρες» ήταν απόλυτες κυρίαρχες απέναντι στο Αιγάλεω και με το 3-0 κατέκτησαν τον τίτλο…

Αντίθετα οι «κυανόλευκες» του City θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο ωστόσο δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους ιδίως στο πρώτο σετ όταν και προηγήθηκαν με 13-20. Εκεί οι γηπεδούχε με αντεπίθεση διαρκείας έφθασαν στο 26-24 κάνοντας το 1-0.

Σετ που έδωσε ψυχολογία στις αθλήτριες της Μαρίας Καλαρά που στη συνέχεια απέκτησαν τον έλεγχο κάνοντας το 16-10 και 20-12, ενώ με το 25-18 έγινε το 2-0.

Στο τρίτο σετ το Αιγάλεω προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι προηγούμενο με 14-16 και 18-20, όμως και πάλι ο Πανιώνιος κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά και με το 25-22 πανηγύρισε το 3-0 γνωρίζοντας την αποθέωση από τους «Πάνθηρες» που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου…

Επόμενος σταθμός πλέον για τις «κυανέρυθρες» είναι το Final 4 Νοτίου Ελλάδος που αναμένεται να διοργανωθεί στο Λουτράκι με τις «μικρές» του Πανιωνίου να έχουν στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

*Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης η Ηλιούπολη της Δήμητρας Λυκογιάννη επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού και κατέκτησε την 3η θέση στο Final 4.

MVP η Μπακοδήμου

Πολυτιμότερη παίκτρια του Final 4 αναδείχθηκε η Φαίη Μπακοδήμου που ήταν το Α και το Ω της ομάδας της στον τελικό και ουσιαστικά έδειξε πως το μέλλον είναι δικό της…

MVP : Φαίη Μπακοδήμου (Πανιώνιος)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ : Κατερίνα Βλάχου (Αιγάλεω)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ : Ελένη Παγώνη (Πανιώνιο)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ : Φαίη Μπακοδήμου (Πανιώνιος)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ : Λίτσα Κράνη (Αιγάλεω)