Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έρχονται οι Κουβανοί

Έρχονται οι Κουβανοί

Το Σάββατο το απόγευμα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το επίσημο σαϊτ του ΠΑΟΚ, οι διεθνείς Κουβανοί του «δικεφάλου», Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα και Χαβιέρ Χιμένες, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το παρών στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το Λιγκ Καπ, την Κυριακή στις 17:30 στο PAOK Sports Arena.

Πρωταγωνιστές του Προολυμπιακού

Οι δύο αθλητές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα της Κούβας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Μεξικού καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Οι δύο διεθνείς του ΠΑΟΚ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στη νίκη της Κούβας επί του Πουέρτο Ρίκο με 3-1(20-25, 25-20, 25-23, 25-22) με τον Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα να πετυχαίνει 24 πόντους και τον Χαβιέρ Χιμένες 12.
Επίσης, στην εύκολη νίκη με 3-0(25-11, 25-13, 25-12) επί του με τον Τρινιτάτ ο Σεπέδα να πετυχαίνει 9 πόντους και τον Χιμένες να ακολουθεί με 8.

Στον μεγάλο τελικό με τον Καναδά η Κούβα ηττήθηκε με 3-1 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, με τον Ρολάντο Σεπέδα να κερδίζει το βραβείο του καλύτερου διαγώνιου στη διοργάνωση. Από την πλευρά του ο Χαβιέρ Χιμένες , που θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια λόγω της περσινής του θητείας στον ΠΑΟΚ ήταν ανάμεσα στους τρεις καλύτερους σέρβερ της διοργάνωσης.