CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ για την εμπειρία και το θαύμα

ΠΑΟΚ για την εμπειρία και το θαύμα

O ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (19/11) στην Πολωνία, όπου την Κυριακή (20/11, 21.00) θα αντιμετωπίσει την Σκρα Μπελχάτοφ στον επαναληπτικό αγώνα του Β΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αποστολή του είναι πολύ δύσκολη αλλά ο Δικέφαλος θέλει να παλέψει για μια αξιοπρεπή εμφάνιση και εμπειρία που θα τη χρειαστεί στη συνέχεια… του CEV Cup.

Μετά την ήττα με 3-0 στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να οδηγήσει την πρόκριση στο “χρυσό” σετ.

Το πρωί του Σαββάτου η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε οδικώς μέχρι τη Σόφια και από εκεί αεροπορικώς στη Βαρσοβία. Στη συνέχεια τους περιμένει επίσης τρίωρο ταξίδι οδικώς προκειμένου να φτάσουν στο Βίελουν όπου και θα διεξαχθεί η ρεβάνς με την πανίσχυρη Σκρα.

Και σε αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Ερνάρντο Γκόμεζ αλλά και τον ανέτοιμο Ντάντε ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Βλάντο Πέτκοβιτς, ο οποίος όμως ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Το ελληνικό βόλεϊ δεν είναι στο επίπεδο που βρίσκεται το πολωνικό. Ωστόσο εμείς πάμε για να κάνουμε την προσπάθειά μας, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να διεκδικήσουμε όσες ελπίδες μπορεί να έχουμε».

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21.00 ώρα Ελλάδας (20/11) με διαιτητές τον Εσθονό Τόμας Μουρούλο και τον Ρώσο Νικολάι Κιζίνικοφ.