Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ: «Ντάμπλ και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

ΠΑΟΚ: «Ντάμπλ και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Συνέντευξη Τύπου έδωσε η διοίκηση του νταμπλούχου ΠΑΟΚ χωρίς τον πρόεδρο Γιώργο Ανδρέου που αναρρώνει. Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στη πρώτη συμμετοχή του “δικέφαλου” στο Τσάμπιονς Λιγκ, στη διατήρηση και φέτος των εγχώριων τίτλων ενω είχαμε και η παρουσίαση των παικτών με τη συμμετοχή των Κουβανών.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιαδης, ο διευθυντής του Τσάμπιονς Λιγκ Γιώργος Μανωλόπουλος, ο επί σειρά δεκαετιών γιατρός και παράγοντας της ομάδας Μάκης Λευκαδίτης, ο προπονητής  Νικολάι Ζελιάσκοφ και ο Σάββας Ζελιάσκοφ εκ των χορηγών της ομάδας μας.

Αρχικά ο κ. Παϊσιαδης προλόγισε την εκδήλωση και είπε:

«Σας καλωσορίζω στη συνέντευξη τύπου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον ΠΑΟΚ είναι τιμή να συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία παίρνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες.

Για εμάς η συμμετοχή μας ήταν ένα μεγάλο όνειρο το οποίο φέτος θα πραγματοποιήσουμε και είναι τυχεροί οι φίλαθλοι μας που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τρεις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Επειδή, οι απαιτήσεις σε οργανωτικό επίπεδο είναι πολλές το ΤΑΠ ΠΑΟΚ προσέλαβε ειδικά για τα θέματα του Τσάμπιονς Λιγκ τον Γιώργο Μανωλόπουλο, ο οποίος από τη θέση του διευθυντή του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αναλάβει το κομμάτι της οργάνωσης και της διεκπεραίωσης των οργανωτικών θεμάτων.

Τιμή η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στο σημείο εκείνο το λόγο πήρε ο Γιώργος Μανωλόπουλος, ο οποίος παρουσίασε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του Τσάμπιονς Λιγκ: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Στη πρώτη φάση των ομίλων συμμετέχουν 28 ομάδες από τις οποίες οι 12 προκρίνονται στην επόμενη φάση (7 πρώτες και οι 5 δεύτερες).

Πέρυσι ο μέσος όρος θεατών στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της CEV ήταν 2.500 ανά παιχνίδι. Αντίστοιχα ο μέσος όρος θεατών στη φάση των ομίλων ήταν 1950.

Το ρεκόρ είχε η Σκρα Μπελχάτοφ που σε ένα ματς είχε 11500 θεατές. Το όριο φέτος είναι 1.000 θεατές ένα παιχνίδι, αριθμός πολύ εφικτός για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει πολλές οργανωτικές υποχρεώσεις , είναι δύσκολα στην αρχή για μια ομάδα που συμμετέχει για πρώτη φορά αλλά αναμφίβολα στην επόμενη θητεία είσαι ένα επίπεδο πιο πάνω στο κομμάτι της οργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ έχει όλες τις δυνατότητες να ξεχωρίσει στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και να σπάσει ρεκόρ προσέλευσης κόσμου».

Παρουσίαση παικτών

Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν από τον Αντιπρόεδρο του τμήματος τα νέα αποκτήματα της ομάδας Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα , Κράσιμιρ Γκεοργίεφ , Πέτρος Πέτρογλου , Θάνος Τερζής.

Επίσης παρουσιάστηκαν και τα νέα πρόσωπα στο προπονητικί τιμ, ο Νικολάι Ζελιάσκοφ, ο δεύτερος τεχνικός Κωνσταντινίδης Αλέκος και ο νέος φυσιοθεραπευτής Αντώνης Αντωνιάδης.

paok episimi parousiasi  88

«Ίδιοι στόχοι και φέτος»

Αμέσως μετά ο κ.Παισιάδης αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Προερχόμαστε από μία χρονιά πολύ σημαντική και το σύλλογο. Όταν προέρχεσαι από μία τέτοια μεγάλη επιτυχία δεν μπορεί να κάνεις εκπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ παίρνει τη σκυτάλη από ένα νταμπλ.

Προχωρήσαμε σε ένα τέτοιο σχεδιασμό ώστε να δημιουργήσαμε μια ομάδα δυνατή που θα διεκδικήσει τους ίδιους στόχους. Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν θα αποτελεί έκπληξη αλλά στόχο νίκης για όλους τους αντιπάλους του Και αυτό συμβαίνει με όλες με τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά.

Αυτή η μεγάλη επιτυχία που έγινε πέρυσι επιβεβαίωσε όλους εμάς στο τμήμα, ότι ο κόσμος θέλει την επιτυχία για να έρθει δίπλα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ο ΠΑΟΚ επειδή είναι ένα μεγάλο σωματείο έγραψε ρεκόρ προσέλευσης πέρυσι.

Και φυσικά απέδειξε και ο κόσμος με την παρουσία του στη σειρά των τελικών και των ημιτελικών, ότι όχι μόνο μπορεί να έρθει μαζικά δίπλα στην ομάδα αλλά και να οδηγεί την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες.

Επίσης οι φίλαθλοι έδειξαν ότι μπορούν να οδηγούν το σύνολο σε μεγάλες επιτυχίες. Από την περσινή προσέλευση του κόσμου έμεινε σίγουρα ένα δυνατό κύτταρο το οποίο θα συνεχίζει να μας στηρίζει.»

paok fanela 67