BEACH VOLLEY

Παπαδημητρίου/Νιώπας: Τα «καρντάσια» πάνε.. καρφί για ένα ακόμη ραντεβού τους με την ιστορία

Παπαδημητρίου/Νιώπας: Τα «καρντάσια» πάνε.. καρφί για ένα ακόμη ραντεβού τους με την ιστορία

Με στόχο να διατηρήσουν τα περσινά κεκτημένα και να “γράψουν” τα όνοματά τους με “χρυσά γράμματα” στην ιστορία του ελληνικού μπιτς βόλεϊ, οι διεθνείς Θεσσαλονικείς πρωταθλητές Ελλάδας, Θοδωρής Παπαδημητρίου/Δημήτρης Νιώπας, έγιναν το Σάββατο το απόγευμα η πρώτη ομάδα που πανηγύρισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του φετινού τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

niopas_papadimitriou_agios nikolaos 2

Οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2017, παρουσιάστηκαν πεισμωμένοι με το… καλημέρα στην Μαρίνα του Αγίου Νικολάου από την… γρουσούζικη 13η θέση στην τελική κατάταξη του Antirrio Masters και με δύο νίκες σε ισάριθμα σημερινά ματς στα τελικά του θεσμού, έφτασαν ένα βήμα πιο κοντά σε ένα ακόμη… ραντεβού  με την ιστορία.

Έχοντας στην ίδια άμμο πριν από ένα χρόνο ισοφαρίσει το ρεκόρ των 9 νικών σε τελικά του θρυλικού ζευγαριού Τριανταφυλλίδη-Καζάζη, και σπάζοντας φέτος μέσα στο σπίτι τους το ρεκόρ με τον 10ο τίτλο, θέλουν με τον 110 τίτλο να κάνουν για άλλη μια φορά τον επί 18ετίας προπονητή τους, Γιώργο Γιάτση, περήφανο, και να αποδείξουν ότι δίκαια θεωρούνται από τα κορυφαία δίδυμα στην ιστορία του ελληνικού beach volley . Κάτι που όπως φάνηκε όμως στην σαββατιάτικη πρεμιέρα μόνο εύκολο δεν θα ναι…

niopas-papadhmhtriou-agios-nikolaos-2017

Στον α’ τους αγώνα οι πολυνίκεις των Πανελληνίων τουρνουά Masters ξεπέρασαν πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-0 σετ, την αντίσταση των Μπανιώτη/Τερζόγλου,  καθώς μετά την εύκολη επικράτηση του ά σετ, πήραν τη νίκη με 25-23 στα σημεία.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο δύσκολη, καθώς στην αναμέτρηση με τους Δημητριάδη/Σακόγλου βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, 21-16. Στη συνέχεια όμως ανέβασαν την απόδοσή τους και κερδίζοντας τα δύο επόμενα σετ με 21-17 και 15-10, έφτασαν έπειτα από μιας ώρας παιχνίδι στην παλικαρίσια ανατροπή-πρόκριση.

‘Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει τη θέση τους στα ημιτελικά της Κυριακής, περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλό τους , τη νικήτρια ομάδα που προκύψει από το ματς των Μιχελάκη/Μούχλια – Ιωαννίδη/Κωστόπουλο.

Σπουδαία επιτυχία όμως η πρόκριση στην 4άδα και για τα αδέλφια Μανδηλάρη. Βασίλης και Άγγελος Μναδηλάρης, έκαναν με 2-0 και 2-1 επί των Ιωαννίδη/Κωστόπουλου και Μιχελάκη Μούχλια αντίστοιχα το “2 στα 2” και με θέα από τα ημιτελικά, περιμένουν τον αντίπαλο που θα προκύψει από την αναμέτρηση των Δημητριάδη/Σακόγλου με τους Μπανιώτη/Τερζόγλου.

Στις 09.00 το πρωί ξεκίνησαν οι αγώνες των ομίλων ανδρών στο τελικό τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε live τα αποτελέσματα.