Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παπαδόπουλος : «Να κάνουμε τα Σάββατα γιορτή»

Παπαδόπουλος : «Να κάνουμε τα Σάββατα γιορτή»

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της 3ης αγωνιστικής βρίσκεται ο Πανναξιακός που υποδέχεται το Σάββατο το Μαρκόπουλο με στόχο το 3×3 και τον Κώστα Παπαδόπουλο να απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Έχοντας κατακτήσει ήδη 2 νίκες ο Πανναξιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει το 3ο φετινό του τρίποντο και να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα.

Εκεί όπου ο Κώστας Παπαδόπουλος βλέπει με ικανοποίηση τις αθλήτριες του παρουσιάζονται ολοένα και καλύτερες και παιχνίδι με παιχνίδι να βγάζουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

Προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν και άπαντες είναι έτοιμοι να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην ομάδα των Μεσογείων και εκμεταλλευόμενοι το ρεπό του Ολυμπιακού να περάσουν μόνοι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας για την αναμέτρηση του Σαββάτου υπογράμμισε «Μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει στη Νάξο ότι καλύτερο μπορεί. Εμείς στόχο έχουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και δουλεύουμε για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η Νάξος είναι μία δυνατή έδρα, με κόσμο που στηρίζει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του νησιού. Πραγματικά θα ήθελα το Σάββατο να δω το κλειστό της Νάξου γεμάτο, και όλοι μαζί να κάνουμε τα Σάββατα γιορτή για τον αθλητισμό».