Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παπαδόπουλος : “Με στήριξη φιλάθλων-χορηγών Ευρωπαϊκή πορεία”

Παπαδόπουλος : “Με στήριξη φιλάθλων-χορηγών Ευρωπαϊκή πορεία”

Για την καταπληκτική φετινή χρονιά, την παρουσία του στην ομάδα, την ανατροπή ψυχής στα play-off αλλά και το μέλλον του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη αναφέρθηκε στην συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα των “ασπρόμαυρων” ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Να κάνει και Ευρωπαϊκή πορεία ανάλογη του ονόματος του ΠΑΟΚ έθεσε ως στόχο για το μέλλον ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο 25χρονος ακραίος του Δικεφάλου στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε, τις στιγμές που έζησαν όλοι στα play-off αλλά και την Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Παπαδόπουλου:

Για τη σεζόν που πέρασε : “Νομίζω ότι είδαμε την πλέον ανατρεπτική σεζόν, αν κάποιος συγκρίνει την αγωνιστική παρουσία των δυο ομάδων όλη τη χρονιά. Όλοι οι αθλητές γνωρίζαμε πως η ομάδα είχε πολλά να βγάλει και οι δυνατότητες ήταν τεράστιες…. Θεωρώ πως η χρονιά έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα”.

Για την εμπιστοσύνη των προπονητών στο πρόσωπό του : “Προσωπικά είχα άριστη συνεργασία με όλους τους προπονητές αλλά και όσους βρίσκονταν γύρω από την ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, η υπομονή και η πίστη της διοίκησης, είχαν καταλυτική σημασία στην αγωνιστική μας παρουσία την περίοδο των play offs”.

Για τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας στα Play offs : “Η ομάδα διέθετε στους τελικούς 14 παίκτες γεμάτους ενέργεια και θέληση να προσφέρουν ότι καλύτερο. Είμαστε σαν μια ενιαία δύναμη. Άλλωστε, ο καθένας μπορούσε να το διακρίνει αυτό. Σίγουρα σε αυτές τις σειρές μεγάλων και πολλών παιχνιδιών, όπου η ψυχολογία αλλάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα, πρέπει να μένεις ενωμένος και άπλα να παίζεις βόλεϊ”.

Για την Ευρώπη και το μέλλον : “Ο ΠΑΟΚ έχει βρει το δρόμο του και τον τρόπο ώστε να είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα. Με την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων και των χορηγών μπορεί να κάνει την ευρωπαϊκή πορεία που αναλογεί στο τεράστιο όνομα του συλλόγου”.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...