Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παπαγγελόπουλος : «Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι»

Παπαγγελόπουλος : «Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι»

Να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να έχει την ίδια πετυχημένη πορεία με τα προηγούμενα τρία χρόνια έθεσε στόχο για τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Παπαγγελόπουλος μιλώντας στην κάμερα του PAOK VOLLEY TV…

Η προετοιμασία στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και άπαντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου οι «ασπρόμαυροι» να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παπαγγελόπους ως νέο μέλος της ομάδας του «Δικεφάλου» μίλησε στην κάμερα του PAOK VOLLEY TV για τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει έμπρακτα και την φετινή προσπάθεια.

Ο διεθνής κεντρικός άσος του ΠΑΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους παράγοντες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας.

Γίνεται μια πολύ συντονισμένη προσπάθεια φέτος. Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν ίδιοι, θέλουμε αυτές οι τρεις χρονιές να συνεχιστούν και για τέταρτη.

Εγώ, σαν καινούργιος στην ομάδα, αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα μέχρι στιγμής και ανυπομονώ για το ξεκίνημα. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθειά μας».