CHALLENGE CUP

«Παράλληλοι βίοι» Ολυμπιακού-CSM Βουκουρεστίου

«Παράλληλοι βίοι» Ολυμπιακού-CSM Βουκουρεστίου

Με ακμαίο ηθικό θα κατέβουν στο προσεχές ευρωπαϊκό ματς του Ρέντη οι Ρουμάνες πρωταθλήτριες Ευρώπης, καθώς όπως και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν με επιτυχία στην χώρα τους την  “πρόβα τζενεράλε” ενόψει της πρώτης φετινής αναμέτρησης των “32” του Challenge Cup γυναικών.

Σε αντίθεση με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας που το περασμένο Σάββατο είχαν ένα εύκολο απόγευμα στον Εύοσμο κόντρα στον τοπικό Αίαντα, η ομάδα του Βουκουρεστίου έμεινε όρθια στο ντέρμπι κορυφής της 11ης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος με την πρωταθλήτρια Άλμπα Μπλάζι.

Η οικοδέσποινα CSM Βουκουρεστίου, αν και μετά το προβάδισμα με 2-0 θα έδειξε ικανή να φτάσει στο τρίποντο, στη συνέχεια υπέκυψε στην πίεση της ομάδας ομάδα του Σέρβου τεχνικού, Ντάρκο Ζάκοτς που ισοφάρισε σε 2-2 σετ, αλλά τελικά οι “πρωτευουσιάνες” κατάφεραν με 3-2 (25-21, 25-21, 23-25, 16-25, 15-10) να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη ψυχολογίας, σπάζοντας το φετινό αήττητο των αντιπάλων τους.

Παρά την πρώτη φετινή της ήττα πάντως η Άλμπα Μπλάζι φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης με 32 βαθμούς, ενώ η CSM Βουκουρεστίου με 25 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση, όπως και ο Ολυμπιακός.

Δείτε ΕΔΩ φάσεις από την σπουδαία νίκη της αντιπάλου του Ολυμπιακού

Πηγή: www.digisport.rο