Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραμένει στο λιμάνι η «μπόμπερ» Χίπε

Παραμένει στο λιμάνι η «μπόμπερ» Χίπε

Πέραν από τον ελληνικό κορμό που φαίνεται να διατηρείται με ελάχιστες αλλαγές, ο νταμπλούχος Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος τις ανανεώσεις με την Γερμανίδα διαγώνια, Σάσκια Χίπε να παραμένει στο λιμάνι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Σάσκια Χίπε. Η διαγώνιος του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο για τη σεζόν 2017-2018.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η πρώτη σεζόν ήταν υπέροχη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η δεύτερη! Είμαι πολύ  χαρούμενη που θα μείνω στον Ολυμπιακό. Για να πω την αλήθεια, πραγματικά μου άρεσε εδώ, βρήκα μια απίθανη ομάδα. Από την αρχή μου είχαν πει πως θα είναι σαν μια οικογένεια και πραγματικά είναι. Ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να παραμείνω και είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι εδώ και τη νέα σεζόν. Έχουμε μια τρομερή ομάδα, με σπουδαίο ομαδικό πνεύμα. Θα ήθελα η ομάδα να μείνει όπως έχει, ή έστω με λίγες αλλαγές διότι όλες οι κοπέλες είναι φανταστικές και θα είναι ωραίο να παίζω μαζί τους».