DARK ROOM

Παραμυθένια η Ζακλίν και ως ατρόμητη πριγκίπισσα Ποκαχόντας (fot)

Παραμυθένια η Ζακλίν και ως ατρόμητη πριγκίπισσα Ποκαχόντας (fot)

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Encantadas 2020: “Τέχνη, ρεαλισμός και φαντασία” η διεθνής Βραζιλιάνα άσος της Ζακλίν Καρβάλιο, μεταμορφώθηκε στην πρώτη ηρωίδα της Αμερικής.

Η πανέμορφη Ολυμπιονίκης της “σελεσάο”, μαζί με άλλες διάσημες συμπατριώτισσές της από την εγχώρια show biz, συμμετείχε σε μια σειρά πορτρέτων, που είχε ως στόχο την απεικόνιση κάποιων διάσημων γυναικείων προσωπικοτήτων της Βραζιλίας, σε ηρωίδες αγαπημένων κινουμένων σχεδίων της Disney.

pocahontas

Η 36χρονη καλλονή, ζωγραφισμένη από τον καλλιτέχνη Higgo Cabral ως την ηρωική Ινδιάνα πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ, γοήτευσε τα πλήθη. Η εικόνα, που δημοσιεύτηκε στο Instagram, σε λίγες μέρες συγκέντρωσε περισσότερα από 2.500 likes των θαυμαστών της, ενώ και η ίδια η αθλήτρια δήλωσε “ερωτευμένη” με το πορτρέτο της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Encantadas, 2020. ? Arte, realismo e fantasia | Inspirações para arte: Jaqueline / Pocahontas ? A história da princesa indígena, dada a licença poética, inspira liberdade, confiança e coragem. • #encantadas2020 #arte #desenho #realismo #pintura #artwork #digitalaart #drawing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Higgo Cabral (@higgo_cabral) στις

Εξίσου όμορφες όμως είναι και οι άλλες κλασσικές, λατρεμένες ηρωίδες του μαγικού κόσμου της Ντίσνεϊ, Αλίκη ( Valentina Bulc), Έλσα του Φρόζεν (Αnna Hickmann), η γοργόνα Άριελ (Mari Maria), η Σταχτοπούτα (Tetê Clementino) και η εξωτική Μουλάν (Danni Suzuki).

Photos: Instagram