ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παράταση για τον αριθμό των ξένων

genikh-ball-volley-2
Οι ομάδες κλείνουν μεταγραφές και προχωρούν στο σχεδιασμό παρόλο που ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ που συναντήθηκαν για τρίτη δορά δεν κατέληξαν ακόμα στον αριθμό των ξένων.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΣΑΠ:
“Το μεσημέρι της Τρίτης 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Coral συνάντηση μεταξύ των προέδρων της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του ΠΑΣΑΠ Βασίλη Μηνούδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και διεθνείς αθλητές της Εθνικής ανδρών που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Coral.

Η συζήτηση μεταξύ των τριών προέδρων έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν κυρίως το επαγγελματικό βόλεϊ, τις σχέσεις εργασίας αθλητών, την ασφάλεια τους, τους ελέγχους των ΤΑΑ, την διάρκεια των συμβολαίων των αθλητών αλλά και του αριθμού των αλλοδαπών αθλητών που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19. 

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ επιφυλάχθηκε να δεσμευτεί με συμφωνία και ζήτησε χρόνο για να προετοιμάσει τις προτάσεις του.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος τόνισε πως πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα του αριθμού των ξένων έτσι ώστε τα σωματεία να γνωρίζουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ υποσχέθηκε να μελετήσει τα θέματα που τέθηκαν στην συνάντηση ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. Συμφωνήθηκε να γίνει σύντομα και νέα συνάντηση όπου αναμένεται να κλειδώσει και η συμφωνία για τον αριθμό των ξένων στο νέο πρωτάθλημα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ