ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παράταση και…. παρέλαση για Volleyleague

Παράταση και…. παρέλαση για Volleyleague

Πολύ κοντά στο να ανακοινώσει την έναρξη της Volleyleague στις 28 Οκτωβρίου αντί 21 όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένη βρίσκεται η ΕΣΑΠ καθώς θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει για την συμμετοχή και των 12 ομάδων…

Αναβολή κατά μια εβδομάδα αναμένεται στην Volleyleague καθώς η διοίκηση της ΕΣΑΠ έχοντας κλείσει ήδη συμφωνίες με ΟΠΑΠ και ΕΡΤ, θέλει να κερδίσει χρόνο “κλειδώνοντας” την συμμετοχή όλων των ομάδων, αφού Παναθηναϊκός και Παναχαϊκή έχουν ακόμη ανοικτά θέματα με την αδειοδότηση.

Μια κίνηση απο πλευράς ΕΣΑΠ που είναι απόλυτα λογική και δικαιολογημένη καθώς θέλει να προστατέψει το “προϊών” που έχτισε τα τελευταία χρόνια και να περιμένει μέχρι τέλους να ξεκαθαρίσει το θέμα των δύο ομάδων.

Κάτι που έχουν κατανοήσει όλες οι ομάδες της κατηγορίας και ασπαζόμενες το ρητό “η ισχύς εν τι ενώσει” είναι θετικές στο να διευκολύνουν όσες έχουν πρόβλημα.

Έτσι όπως όλα δείχνουν σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα η μετάθεση του πρωταθλήματος από τις 21 Οκτωβρίου στις 28 του ίδιου μήνα με την ελπίδα και την ευχή να… “παρελάσουν” και οι 12 μονομάχοι της κατηγορίας.