ΔΙΕΘΝΗ

Παράταση στο όνειρο της Παπαφωτίου

Παράταση στο όνειρο της Παπαφωτίου

Σε τρίτο και… φαρμακερό ημιτελικό θα κριθεί για την Μιλούζ της Αθηνάς Παπαφωτίου το ένα εισιτήριο για τον ιστορικό τελικό της γαλλικής Λίγκας, μετά την εκτός έδρας ήττα από την πανίσχυρη ομάδα της “διαστημικής” Κουβανής σουπερστάρ, Καλντερόν και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 νίκες.

Στην κοσμοπολίτικη έδρα της γαλλικής Ριβιέρας, η Μιλούζ λίγο ήθελε να κάνει το “μπαμ” καθώς με το φανταστικό παιχνίδι της διεθνούς μας πασαδόρου και την Σαντάνα σε κέφια προηγήθηκε των Καννών με 2-0. Στη συνέχεια όμως η Καλντερόν έκανε πράγματα και θαύματα και με 29 συνολικά πόντους “λύτρωσε” την ομάδα της, που με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στην συγκλονιστική ανατροπή του 3-2 (15-25, 24-26, 25-18, 25-22, 15-11) που την κράτησε σε τροχιά πρόκρισης.

Για τις φιλοξενούμενες, που με μία ανάλογη εμφάνιση με το εντός έδρας 3-2 του α΄ημιτελικού,  έχουν την ευκαιρία να “σφραγίσουν” το εισιτήριο του τελικού στις 29 Απριλίου μπροστά στον κόσμο, 16 πόντους σημείωσε η Σαντάνα ενώ με 4 πόντους τελείωσε το ματς η Παπαφωτίου.

Ανάλογη εξέλιξη είχαμε όμως και στον άλλο ημιτελικό, όπου η Σεν Ραφαέλ ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες επικρατώντας εντός έδρας με 3-1 της Λε Κανέ και πλέον η πρόκριση για τις δύο ομάδες θα κριθεί στο ματς της 29ης Απριλίου στο Gymnase Maillan των Καννών.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...