ΔΙΕΘΝΗ

«Παρατράγουδα» παραμονές του Super Cup Κύπρου

«Παρατράγουδα» παραμονές του Super Cup Κύπρου

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, Ομόνοια Λευκωσίας διαφώνησε στο θέμα της ταυτοποίηση φιλάθλων στο α’ επίσημο ματς της σεζόν 2017-2018 στην Κύπρο και είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσει σε προπώληση εισιτηρίων.

Μετ’ εμποδίων λοιπόν αρχίζει η προσεχής διεξαγωγή του 35ου ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Ανδρών της Κύπρου, του “τριφυλλιού” με τον Κυπελλούχο Παφιακό, στις 9/10  στο κλειστό του Απόλλωνα Λεμεσού .

Μετά την αλλαγή έδρας της αναμέτρησης, αφού αρχικά είχε ανακοινωθεί το “Κιτιον” οι πρωταθλητές της Λευκωσίας στην πρόσφατη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με τους ανθρώπους των δύο ομάδων και την Αστυνομία, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το αίτημα ταυτοποίησης των φιλάθλων και αποχώρησε.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

«Με ταυτοποίηση φιλάθλων επιθυμεί η Αστυνομία να πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το Σούπερ Καπ πετόσφαιρας, ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Παφιακό.

Η ομάδα μας ενημερώθηκε σχετικά στη χθεσινή αστυνομική σύσκεψη. Ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στη διάρκεια της αστυνομικής σύσκεψης, ενημέρωσε πως ο Σύλλογος είναι κάθετα αντίθετος σε κάθε μορφής ταυτοποίηση φιλάθλων και ακολούθως αποχώρησε.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη, ο Σύλλογος είναι υποχρεωμένος να παραλάβει τα εισιτήρια του Σούπερ Κατ, κάτι που έχει πράξει. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί, κατά πόσο θα προπωλήσει τα εισιτήρια ή όχι.

Ο αγώνας για το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί τελικά στο κλειστό στάδιο του Απόλλωνα, στη Λεμεσό, παρά το ότι αρχικά είχε οριστεί στο κλειστό στάδιο “Κίτιον”, στη Λάρνακα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση για τους λόγους που οδήγησαν στην αλλαγή έδρας.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν παραλάβει από 200 εισιτήρια (τιμή 5 ευρώ).

Ο αγώνας για το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 20:15».

Πηγή: Πολίτης Online