ΔΙΕΘΝΗ

Παρελθόν ο Αλέκνο απ’ τη Ρωσία

Παρελθόν ο Αλέκνο απ’ τη Ρωσία

Μετά από περίπου 9 χρόνια ο Γαλλο-Λευκορώσος τεχνικός ,  Βλαντιμίρ Αλέκνο ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον ομοσπονδιακό πάγκο της “αρκούδας”.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε και επισήμως ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Στάνισλαβ Σεφτσένκο η σύμβαση του Ολυμπιονίκη τεχνικού  με την Ομοσπονδία έληξε μετά το Ρίο 2016 και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, καθώς οι Ρώσοι τερμάτισαν στην 4η θέση της κατάταξης.

Από την πλευρά του πάντως ο 49χρονος προπονητής της ρωσικής Ζενίτ Καζάν επικαλέστηκε ως κύριο λόγο της αποχώρησής του “λόγους υγείας”, καθώς δεν θέλει να στρεσάρεται και να αγχώνεται περισσότερο. Έτσι πλέον ο κάτοχος μεταξύ άλλων τροπαίων του χρυσού μεταλλίου στο Λονδίνο, του χάλκινου μεταλλίου στο Πεκίνο, των φετινών τίτλων World Cup και World League θα επικεντρωθεί πλέον στη δουλειά του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ζενίτ Καζάν.

Λίγες ώρες νωρίτερα και ομοσπονδιακός τεχνικός της γυναικείας ομάδας της Ρωσίας, Γιούρι Mαρίντσεφ παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του

«Οι συμβάσεις των δύο προπονητών έληξαν και δεν έχουν πλέον καμία υποχρέωση απέναντι στην Ομοσπονδία,” δήλωσε ο Σεφτσένκο, προσθέτοντας ότι τώρα αναζητούνται υποψηφίοι για την πλήρωση των κενών θέσεων στις ομάδες της Ρωσίας, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο γνώριμος Βούλγαρος τεχνικός της Λοκομοτίβ Νοβοσιμπιρσκ, Πλάμεν Κονσταντίνοφ.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...