Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρελθόν ο Λεχ από Λαμία

Παρελθόν ο Λεχ από Λαμία

Μία ακόμη πανηγυρισκή επιβεβαίωση για το Volleypleanet που σας ενημέρωσε πρώτο και αποκλειστικά για το επικείμενο “διαζύγιο” της Λαμίας με τον  Γιάροσλαβ Λεχ.

Ο Πολωνός διαγώνιος, που βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του αποτελεί ήδη παρελθόν για τη Λαμία, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας της Ρούμελης, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συνεργασία τους, καθώς λόγω του τραυματισμού του Λεχ, δεν θα είχαν διαθέσιμο τον παίκτη, στον τελικό της προσεχούς Τετάρτης με τη ΜΕΝΤ.

“Χωρίσαμε φιλικά μετον παίκτη, ο οποίος δυστυχώς λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα, ενόψει ενός αγώνα που είχε καθοριστική σημασία για εμάς. Φανταστείτε πως ο Λεχ ζητούσε ακόμη παράτηαση δυο-τριών εβδομάδων για την αποθεραπεία του. Οπότε δεν υπήρχε λόγος να τον κρατήσουμε” δήλωσε στο Volleyplanet o Θανάσης Κατσιγιάννης που συμπλήρωσε  ότι η ομάδα, μετά τη συζήτηση που θα έχει με το ΔΣ της Λαμίας, ενδέχεται να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Πολωνού, προκειμένου να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν τη σωτηρία της.