Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρελθόν Πολυχρονιάδης-Μπούρας και come back Δαρίδη

Παρελθόν Πολυχρονιάδης-Μπούρας και come back Δαρίδη

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και Αλέξανδρος Μπούρας δεν θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό ενώ ο Άκης Δαρίδης μετά από της σεζόν 2011-12 θα ξαναφορέσει τα «πράσινα» και από την Αλεξανδρούπολη θα κατηφορίσει στην Αθήνα.

Αμφότεροι οι λίμπερο των “πρασίνων” ενημερώθηκαν αρχές της εβδομάδας ότι δεν βρίσκονται στο σχεδιασμό του Δημήτρη Ανδρεόπουλου τη νέα σεζόν. Πλέον Πολυχρονιάδης και Μπούρας με παρακαταθήκη τις τρεις και δυο -αντίστοιχα- απαιτητικές σεζόν στον ΠΑΟ αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας.

Ο Πολυχρονιάδης μάλιστα με τριετή θητεία στους «πράσινους», που πέρυσι το καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να αλλάξει… λιμάνι αλλά δεν το έπραξε, παραμένοντας στο κλειστό της Κυψέλης ανήρτησε στα προσωπικά μέσα δικτύωσης το παρακάτω μήνυμα:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και όλους αυτούς που 3 χρόνια με βοήθησαν και με στήριξαν. Ήταν τιμή μου που αποτέλεσα μέλος της οικογένειας του βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Καλή επιτύχια για τη συνέχεια».

Δαρίδης ΠΑΟ και σπουδές

Από εκεί και πέρα, ο Άκης Δαρίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από τριετή επιτυχή παρουσία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αλλά και για να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Ο Εβρίτης λίμπερο μαζί με τον Σέρβο Λαζάρ Τσίροβιτς είναι τα δυο πρώτα κομμάτια του παζλ του Παναθηναϊκού, με τον αθηναϊκό σύλλογο να κινείται προσεχτικά στην αγορά και να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα ξένου ενώ παράλληλα κοιτάζει και την ενίσχυση της ομάδας με νεαρούς ταλαντούχους αθλητές που θα εξελιχτούν και θα βοηθήσουν την προσπάθεια.