PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε στην οικογένεια της η Κράνη

Παρέμεινε στην οικογένεια της η Κράνη

Τα «κυανόλευκα» του Αιγάλεω και τη νέα χρονιά στην Preleague θα φορά η Λίτσα Κράνη. Η νεαρή κεντρική συμφώνησε με την ομάδα των Δυτικών προαστίων που ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονής της..

Έχοντας ήδη 4χρόνια πετυχημένης παρουσίας στο Αιγάλεω, η Λίτσα Κράνη δεν δυσκολεύθηκε να ανανεώσει την συνεργασία της για μια ακόμη χρονιά και να δηλώσει χαρούμενη που παρέμεινε στην ομάδα που θεωρεί οικογένεια της.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της μας δήλωσε «Με μεγάλη χαρά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Αιγάλεω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Για μένα πλέον το Αιγάλεω δεν αποτελεί μια ομάδα αλλά μια οικογένεια! Φέτος πιστεύω θα έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα με υγεία και αγώνες που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος»

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Λιτσα Κρανη. Η Λιτσα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 5η χρονιά στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...