A2

Παρέμεινε στο Αιγάλεω η Βλάχου

Παρέμεινε στο Αιγάλεω η Βλάχου

Στην Κατερίνα Βλάχου θα στηριχθεί και τη νέα χρονιά το Αιγάλεω, καθώς η διεθνής πασαδόρος παρά τις προτάσεις που είχε υπέγραψε την ανανέωση της με το City που ετοιμάζει τα πλάνα του εν όψει της Pre League της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Τα “κυανόλευκα” για μια ακόμη χρονιά θα φορά η Κατερίνα Βλάχου. Η νεαρή πασαδόρος έχοντας αποκτήσει πλέον την εμπειρία της κατηγορίας μετά τις δύο συνεχόμενες χρονιές στην Α2 είναι έτοιμη για τις νέες προκλήσεις στην νεοσύστατη Pre League. Εκεί όπου το Αιγάλεω θέλει να δοκιμάσει αντοχές και δυναμική και αφήσει το στίγμα του.

Η Κατερίνα Βλάχου λίγο μετά την ανανέωση με το City δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενη που υπέγραψα για άλλη μια χρονιά στο Αιγάλεω. Πράγματι είχα προτάσεις και ευχαριστώ πάρα πολύ τις διοικήσεις κ τους προπονητές των ομάδων αυτών που μου έκαναν την τιμή να θέλουν να με κατατάξουν στο ρόστερ τους.

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα και αφού το Αιγάλεω ανέβηκε μια κατηγορία ψηλότερα δηλαδή στην pre league να μείνω για άλλη μια χρονιά. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το οποίο μπορώ να πάρω πολλές ακόμη εμπειρίες για το μέλλον” για να συμπληρώσει “Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του συλλόγου και την προπονήτρια μου που θα μου εμπιστευτούν για άλλη μια χρονιά την θέση της πασαδόρου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας. Η πολύ δουλειά θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε και να πετύχουμε τους νέους στόχους μας”.

Σχολιάζοντας για την κλήση της στην επίσης νεοσύστατη Εθνική Ελπίδων (U22) η Κατερίνα Βλάχου τόνισε “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι ξανά με τις συμπαίχτριες μου απο την Εθνική νεανίδων και βέβαια και με τις υπόλοιπες αθλήτριες. Κατά τη γνώμη μου ήμασταν πολύ καλή φουρνιά και μας δίνεται η ευκαιρία με την δημιουργία της Εθνικής Ελπίδων U22 να αγωνιστούμε (αν επιλεχθούμε από τους προπονητές μας) σε υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα κ να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες στη χώρα μας. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στη φανέλα σου. Το έχω ζήσει τα τελευταία 5 χρόνια κ κάθε φορά συγκινούμαι σαν να είναι η πρώτη φορά. Μακάρι να τα καταφέρω και να ξαναζήσω αυτό το όνειρο”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...