Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε στο Μαρκόπουλο η Διάλλα

Παρέμεινε στο Μαρκόπουλο η Διάλλα

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την 20χρονη διεθνή κεντρική Βασιλική Διάλλα για μια ακόμη χρονιά ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Μαρκόπουλου ξεκίνησε και η Βασιλική Διάλλη θα αποτελεί βασικό κομμάτι της νέας ομάδας.

Η νεαρή κεντρικός που βρέθηκε πρόσφατα στις κλήσεις του Γκιγέρμο Ναράνχο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με την ομάδα των Μεσογείων και δήλωσε έτοιμη να βοηθήσει προκειμένου ο σύλλογος να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Συγκεκριμένα η Βασιλική Διάλλα λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με το Μαρκόπουλο τόνισε «Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για άλλη μία χρονιά. Θα ήθελα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι η σεζόν να κυλήσει με υγεία και να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά όλοι».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σωτηρόπουλος, δήλωσε σχετικά «Θεωρώ πως είναι σημαντική η απόφαση της Βασιλικής να ανανεώσει μαζί μας. Μας βοηθά να χτίσουμε την ομάδα σε ακόμη καλύτερα πρότυπα από τα περσινά».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

O Α.Ο. Μαρκοπούλου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βασιλική Διάλλα. Η 20χρονη Ελληνίδα Κεντρικός, που πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα Γυναικών από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γκιγιέρμο Ερνάντεζ, υπέγραψε σήμερα το νέο της συμβόλαιο διάρκειας ενός (1) έτους.