ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παραίτηση Χαριτωνίδη απο το ΔΣ της ΕΟΠΕ

Παραίτηση Χαριτωνίδη απο το ΔΣ της ΕΟΠΕ

Την παραίτηση του από το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΠΕ για κώλυμα, υπέβαλλε ο αντιπρόεδρος Κώστας Χαριτωνίδης μετά από κατάθεση αιτήματος του μέλους του διοικητικού συμβουλίου και πρώην προέδρου, Αχιλλέα Μαυρομάτη. Η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Χαριτωνίδη και τη θέση του πήρε ο κ. Βασίλης Ακριτίδης (Εδεσσαϊκή Γυμναστική Ένωση), ως πρώτος τακτικός αναπληρωματικός.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για το θέμα:

«Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΠΕ που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας (13/9/2016) και έπειτα από κατάθεση αιτήματος του μέλους κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη ότι ο κ. Κώστας Χαριτωνίδης κωλύεται να μετέχει σε αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε από τον κ. Χαριτωνίδη να δώσει διευκρινήσεις επί του θέματος.

Στις 20/9/16, ο κ. Κώστας Χαριτωνίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από το Δ.Σ της προσωρινής διοίκησης, παρότι κατά τη γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι «δεν συντρέχει στο πρόσωπό μου κανένα κώλυμα προκειμένου να συμμετέχω ως μέλος στο ΔΣ της ΕΟΠΕ, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ της προωρινής διοίκησης, προκειμένου να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία της Ομοσπονδίας».

Σήμερα 21/9/2016, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ κατά τη συνεδρίασή της έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Χαριτωνίδη, τη θέση του οποίου αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Ακριτίδης (Εδεσσαϊκή Γυμναστική Ένωση) ως πρώτος τακτικός αναπηρωματικός.»