Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραίτηση και μήνυμα Μαλακατέ

Παραίτηση και μήνυμα Μαλακατέ

Ο έφορος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές παραιτήθηκε από το πόστο του ενώ έστειλε μήνυμα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ώστε να παραιτηθεί προκειμένου να εισέλθει στα δρώμενα του Συλλόγου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να μπορέσουν να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις και προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός και στα δυο τμήματα βόλεϊ δεν έχει κλείσει τη σεζόν σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος των συμφωνιών του, γεγονός που δεν τον αφήνει να κάνει κινήσεις ή προγραμματισμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε για τις προθεσμίες συμμετοχής των ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα και στο “πράσινο” στρατόπεδο δεν γνωρίζουν ούτε ποια θα είναι η επόμενη μέρα, ούτε το πώς θα κινηθούν αφού τα πάντα έχουν “παγώσει”.

«Γνωστοποιώ ότι έχω παραιτηθεί από το πόστο μου και ισχύει πλέον με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.AdTech AdΑναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για τη φετινή χρονιά ωστόσο δεν υπάρχει καμία προοπτική με την υπάρχουσα κατάσταση και διοίκηση. Απευθύνω έκκληση στην υπάρχουσα διοίκηση να ασπαστεί την πλειοψηφία της παναθηναϊκής γνώμης , να παραιτηθεί και να ξαναγίνουμε σύλλογος μεγάλος με την έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες ενισχύονται και εμείς κοιτάμε. Επίσης είναι επιτακτική η ανάγκη για παραίτηση της νυν διοίκησης καθώς στις 23 Μαϊου λήγει η προθεσμία συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα πρέπει να υπάρχει ένας προγραμματισμός πάνω σε αυτό το ζήτημα», αναφέρει το μήνυμα του κ. Μαλακατέ.