Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραίτηση-σοκ Πολύζου από Ηρακλή Κηφισιάς!

Παραίτηση-σοκ Πολύζου από Ηρακλή Κηφισιάς!

«Ενός κακού, μύρια έπονται» στην Κηφισιά, καθώς μετά τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις του γυναικείου τμήματος, παρελθόν από τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας Των βορείων προαστίων αποτελεί ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός.

polyzos-iraklis-kifisias-0013

Τα λόγια του Πρίγκηπα Άμλετ, που στο ομώνυμο έργο του Σαίξπηρ παρομοίαζε το κράτος της Γιουτλάνδης με «κήπο αβοτάνιστο, ξεσποριασμένο. Άγρια πράγματα, χοντρόφυλλα, θρασιά τον πνίγουν όλο» φαίνεται πως δεν απέχουν πολύ από την τραγική πραγματικότητα που βιώνει το… βασίλειο του Ζηρίνειου.

iraklis-kifisias-koupa-678999

Ένας μεγάλος σύλλογος,  που δυστυχώς τους τελευταίους μήνες και μετά την δικαστική περιπέτεια του βασικού του χορηγού, «μικραίνει» επικίνδυνα, θυμίζοντας “ακυβέρνητο καράβι”, που “κλυδωνίζεται” στα χρέη και στα οικονομικά προβλήματα, τόσο από πρόσφατες «αμαρτίες», όσο και από οφειλές παλαιότερων ετών.

Μετά λοιπόν το «θρίλερ» που έζησε σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του στην Α1 Γυναικών, τις ομαδικές αποχωρήσεις αθλητριών και άλλα γεγονότα, που δυστυχώς συνθέτουν μία “μαύρη σελίδα” για το σύλλογο των βορείων προαστίων, εδώ και λίγες ώρες μετράει και την απώλεια, ενός πραγματικού τζέντλεμαν των πάγκων και παλιότερα των γηπέδων, του Στέφανου Πολύζου.

polyzos-metallia-089765

Τον άνθρωπο, που εδώ και μία επταετία, πήρε πάνω το “νέο αίμα” του συλλόγου, ως υπεύθυνος των Αναπτυξιακών τμημάτων, μέσα από σκληρή δουλειά “έβγαλε” πολλές ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες αλλά και που ως προπονητής των κορασίδων, χάρισε πολλές διακρίσεις και άλλους τίτλους στο τμήμα των “κυανόλευκων”.

Σε ερώτηση του Volleyplanet «τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση» ο καταξιωμένος Έλληνας προπονητής, απάντησε “ουδέν σχόλιον”. Το μόνο που αρκέστηκε να δηλώσει ήταν ότι “μετά από 7 χρόνια παραιτήθηκα από τα αναπτυξιακά του Ηρακλή Κηφισιάς. Η προσπάθεια και οι επιτυχίες όλων αυτών των ετών εύχομαι να έχουν συνέχεια και να είναι ανάλογες και τα επόμενα χρόνια…”