ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παραιτήσεις, αντικαταστάσεις και Snow volley

Παραιτήσεις, αντικαταστάσεις και Snow volley

Την έγκριση του οικονομικού απολογισμού του 2018, την αντικατάσταση ατόμων στο ΔΣ, την πρόσληψη του Μανώλη Ρουμελιώτη ως Τεχνικού Συμβούλου στην Εθνική ομάδα Beach Volley, αλλά και τον ορισμό του Παύλου Μπελιγράτη ως υπεύθυνου Ανάπτυξης του Snow volley αποφάσησε η ΕΟΠΕ κατα το τελευταίο της Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Πραγματοποιήθηκε η 19η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Πριν την έναρξή του, τηρήθηκε 1’ λεπτού σιγή για την απώλεια του Α’ Αντιπροέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Κασιμάτη.

-Την θέση του εκλιπόντος στο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κατέλαβε το πρώτο αναπληρωματικό μέλος κ. Παναγιώτης Καβαλιεράκης-Φωκάς, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Ταμία.

-Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. ορίστηκε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

-Το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Καρράς, υπέβαλλε την παραίτησή του και τη θέση του κατέλαβε η κ. Δήμητρα Χαριτίδου, Β’ αναπληρωματικό μέλος.

-Συγκροτήθηκε το υπηρεσιακό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας των υπηρεσιών Ε.Ο.ΠΕ. σε εφαρμογή του νόμου 2725/99 και αποτελείται από τους:

Πρόεδρος:Λευτέρης Κογκαλίδης (Β’ Αντιπρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.)

Μέλη: Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ.), Μάρθα Γκιντάκου (εκπρόσωπος Γ.Γ.Α.), Γιώργος Αθανασόπουλος (εκπρόσωπος εργαζομένων Ε.Ο.ΠΕ./Ενώσεων) και Βαγγέλης Γεωργιλάς (εκπρόσωπος εργαζομένων Ε.Ο.ΠΕ./Ενώσεων).

-Εγκρίθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός 2018.

-Εγκρίθηκε το αίτημα το ΑΣ Ερμή Σάμου για συμμετοχή στον όμιλο Χίου της Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών.

-Αποφασίστηκε η επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα σωματεία ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, Αναγέννηση Άρτας, στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών για την αποχώρησή τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Παίδων.

-Επικυρώθηκε ο αποκλεισμός από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών των σωματείων Αρχέλαος Κατερίνης και Κύδωνα Χανίων, λόγω της γνωστοποίησης αποχώρησής τους.

-Αποφασίστηκε η συνεργασία με τον Μανώλη Ρουμελιώτη, που αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών Beach Volley.

-Εγκρίθηκε η συμμετοχή των Εθνικών ομάδων beach volley αγοριών και κοριτσιών στην δεύτερη προκριματική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων (Youth Olympics), που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Ιουνίου στην Αυστρία (μετά την πρόκριση της χώρας μας από τον όμιλο της Ρωσίας το 2017). Από το τουρνουά της Αυστρίας, θα δοθούν τα 5 εισιτήρια ανά φύλο που θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αργεντινή τον Οκτώβριο του 2018. Οι υπεύθυνοι προπονητές θα είναι, στα κορίτσια ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης και στα αγόρια ο Παναγιώτης Ζακυνθινός.

-Οι αρμοδιότητες για το Snow Volley, που ξεκινάει να καλλιεργείται και στην Ελλάδα, εκχωρούνται στην Επιτροπή Beach Volley, με την κ. Ελένη Καζάκου, μέλος Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., να προΐσταται στην εν λόγω θεματική επιτροπή.

Ο Παύλος Μπελιγράτης ορίστηκε Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Snow Volley.

Τέλος, ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων ως συνδιοργανωτή του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley, που θα διεξαχθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018.