Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρουσίαση Ουτσίκοφ και… αλλαγή εικόνας!

Παρουσίαση Ουτσίκοφ και… αλλαγή εικόνας!
Παρουσιάστηκε από το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ο νεοαποκτηθείς Βούλγαρος διαγώνιος Νικολάι Ουτσίκοφ, ο οποίος ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο κόντρα στη γερμανική Φριντρισχάφεν την Πέμπτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
 «Να αλλάξει η εικόνα»
Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος ο οποίος τόνισε: «Η πρώτη προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία καθώς κλείσαμε τον Κουμεντάκη και αμέσως μετά και την αποχώρηση του Γκόμεζ οι βλέψεις μας στράφηκαν στην απόκτηση ενός άξιου παίκτη στη θέση του διαγώνιου για την οποία επιλέξαμε τον Ούτσικοφ. Πιστεύω ότι και οι δύο παίκτες θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας που στη συνέχεια θα εμφανιστεί πολύ διαφορετική».

«Ήρθα στην καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Από τη μεριά του, ο Βούλγαρος άσος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σε μια ίσως δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Στο αυριανό παιχνίδι με την Γερμανική ομάδα θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό ήρθα, επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι μου δίνει την ευκαιρία να ζήσω στη Θεσσαλονίκη, που είναι κοντά στην πατρίδα μου. Για μένα δεν είναι πρόβλημα το γεγονός ότι αγωνίστηκα στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Βουλγαρίας. Είμαι επαγγελματίας. Είμαι σε καλή κατάσταση. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας».

Κουμεντάκης: «Σοβαρή δουλειά στον ΠΑΟΚ»

Παράλληλα, και ο έτερος νέος παίκτης του Δικεφάλου, ο διεθνής ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης ανέφερε: «Είναι χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Έναν σύλλογο στον οποίο γίνεται μια σοβαρή δουλειά και οι άνθρωποι του αγαπάνε το άθλημα και θέλουν να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ εκεί που είναι δηλαδή στην κορυφή. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και άλλο μας ζητήσει ο σύλλογος».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...