ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παροξυσμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» στη Σαντορίνη!

Παροξυσμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» στη Σαντορίνη!

“Ντελίριο” ενθουσιασμού επικρατεί στη Σαντορίνη μία εβδομάδα πριν από το φάιναλ φορ Κυπέλλου Γυναικών (2-3 Μαρτίου), καθώς όπως φαίνεται από το πλήθος των προεγγραφών, τη Δευτέρα που θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων αναμένεται να γίνουν σε χρόνο d/t… μαγικά και το χωρητικότητας 800 θέσεων κλειστό ΔΑΠΠΟΣ θα φαντάζει κάπως… περιορισμένο !

Για αυτό και των… φρονίμων τα παιδιά φρόντισαν να εκμεταλλευθούν το διάστημα των προεγγραφών που λήγει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ώστε να μη μείνουν εκτός της μεγάλης γιορτής του αθλήματος στο πανέμορφο νησί. Οι φίλαθλοι που θέλουν να δώσουν το παρών στη γιορτή του αθλητισμού έχουν τη δυνατότητα να προεγγράφονται στα γραφεία διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ από τις 9:00 έως τις 14:00 με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, ώστε ν’ αποκτήσουν προτεραιότητα για ένα εισιτήριο.

FINAL 4_SANTORINI

Έτσι, από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 όπου θα διατίθενται και επισήμως τα εισιτήρια της διοργάνωσης όσοι έχουν προεγγραφεί προηγούνται της απόκτησής τους. Από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00 μέχρι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» θα πρέπει να έρχονται στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού με την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους, το οποίο θα είναι ονομαστικό.

Η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται στα δέκα (10) ευρώ και θα είναι ενιαίο για όλους τους αγώνες του Final 4, ενώ να σημειωθεί ότι τις ημέρες των αγώνων δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση. Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο Θήρας δεν θα έχουν ισχύ για τους αγώνες της διοργάνωσης και οι κάτοχοί τους θα πρέπει επίσης να προβούν στην ίδια διαδικασία, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές θα κυκλοφορήσουν αναμνηστικά για τη διοργάνωση, ενώ στο γήπεδο θα τοποθετηθεί ειδική εξέδρα χωρητικότητας περίπου 100 θέσεων για τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΟ Θήρας.

Tο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών βόλεϊ θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Μαρτίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τη συμμετοχή του Α.Ο Θήρας, του Ολυμπιακού, του Πανναξιακού και του Ηλυσιακού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε είτε τηλεφωνικά στο 22860-24828 και στο 698 501 7719, είτε μέσω e-mail στο dappossantorini@gmail.com.