ΔΙΕΘΝΗ

«Πασάδες» Γκουιντέτι, Μιλενκόκσι στην Τουρκία

«Πασάδες» Γκουιντέτι, Μιλενκόκσι στην Τουρκία

Στον απόηχο των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Πόλη η τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Σκοπιανό Μιλενκόσκι και τον Ιταλό Γκουιντέτι, τους “εκλεκτούς” ομοσπονδιακούς προπονητές Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα.

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό κλειστό της Κωνσταντινούπολης Burhan Felek, παρουσία του προέδρου, Μεχμετ Ακίφ Ουστουντάγκ, αλλά και μέλη της Ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας, τόσο ο Ιταλός πρώην τεχνικός της Ολλανδίας, Τζιοβάνι Γκουιντέτι, όσο και ο επί μία 15ετίας “εκλέκτορας”  των Σκοπίων και διαίτερα δημοφιλής τα τελευταία 6 χρόνια στην Τουρκία, Γιόσκο Μιλενκοσκι εξέφρασαν αρχικά την ικανοποίησή τους για τα νέα τους καθήκοντα και έθεσαν υψηλούς στόχους για τις ομάδες τους.

Ιδιαίτερα όμως ο Γκουιντέτι, που εδώ και μέρες θεωρούνταν ο επικρατέστερος για το τιμητικό πόστο, προανήγγειλε πως ενόψει της ολυμπιακής πρόκρισης στο Τόκιο 2020 θα επιχειρήσει μία αναδιάρθρωση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στη νέα δομή του οποίου θα έχουν θέση πολλές νεαρές αθλήτριες που δεν έχουν τόσο χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους.

Στο τέλος της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ με δηλώσεις τους καταδίκασαν τις τρομοκρατικές πράξεις και έστειλαν μηνύματα ενότητας και συντροφικότητας.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...