ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΑΠ:«Όποιος προωθεί σχέδια διάλυσης, θα βρει απέναντί του εμάς και τα χρέη προς εμάς»

ΠΑΣΑΠ:«Όποιος προωθεί σχέδια διάλυσης, θα βρει απέναντί του εμάς και τα χρέη προς εμάς»

Με μια καυστική ανακοίνωση απάντησε ο ΠΑΣΑΠ στον Αλέξη Αλεξίου, ξεκαθαρίζοντας ότι όποιος έχει ίδιες απόψεις με τον πρόεδρο τη ΑΕΚ θα βρεί το σύνδεσμο των αθλητών ενωμένο και απέναντί του.

Η αντίδραση του ΠΑΣΑΠ:

Όλοι οι καθ’ όλα επαγγελματίες αθλητές πετοσφαίρισης, δηλώνουμε απολύτως ενωμένοι και ξεκάθαρα προς όλους: Τα προωθούμενα από ερασιτέχνες παράγοντες σενάρια περί διάλυσης του επαγγελματικού βόλεϊ, όχι μόνο μας βρίσκουν αντίθετους, αλλά – όπως θα διαπιστώσετε στην πράξη- θα μας στείλουν στα χαρακώματα μιας μάχης που θα δώσουμε μέχρι τελικής πτώσης. Όποιος πιστεύει ότι θα γυρίσει το άθλημα στη δεκαετία του ’80, με συνθήκες εργασιακής γαλέρας και αγωνιστικής απαξίωσης, κάνει πελώριο λάθος. Εμείς δεν θα συμμετάσχουμε επ’ ουδενί σε τέτοιο πρωτάθλημα που κάποιοι ονειρεύονται.

Πολύ περισσότερο τώρα που οι εθνικές ομάδες και οι αθλητές και αθλήτριες έχουν όλες τις προϋποθέσεις να ξαναφέρουν το άθλημα μας στην ελίτ.

Οι ομάδες με ιστορία, που εκπροσωπούν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, οφείλουν να πρωτοστατούν στην προσπάθεια ανάπτυξης και όχι πισωγυρίσματος του ελληνικού βόλεϊ. Είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις, στην πραγματικότητα για να παραγραφούν χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς αθλητές και όχι μόνο. Θέλουμε παράγοντες που ονειρεύονται ένα σπουδαίο βόλεϊ και όχι να το γυρίσουν δεκαετίες πίσω. Ο κύριος Αλεξίου και όσοι τυχόν συμφωνούν μαζί του, περιμένουμε απλώς να δημοσιοποιήσουν τα χρέη τους, να τα εξοφλήσουν και να δώσουν τη θέση τους σε όσους μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Και για να τελειώνουμε μια και καλή:

Όποιος κύριος Αλεξίου προωθεί σχέδια διάλυσης της επαγγελματικής λίγκας, για να επιβιώσουν ανίκανοι παράγοντες και να πεθάνει οριστικά το βόλεϊ, θα μας βρει απέναντι του.

Και εμάς και τα χρέη προς εμάς. Μην ονειρεύεστε παραγραφές.

Αν η σημερινή τοποθέτηση Αλεξίου είναι πρόλογος για ένα σχέδιο ντροπής, απαξίωσης και διάλυσης, η μεταξύ μας μάχη έχει μόλις αρχίσει…