ΔΙΕΘΝΗ

Πατέλη τριών… αστέρων «με το καλημέρα»!

Πατέλη τριών… αστέρων «με το καλημέρα»!

Με κορυφαία την Ελληνίδα πασαδόρο η ομάδα του West Virginia University Institute of Technology , προελαύνει αήττητη στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με «τρία στα τρία».

Πέρα όμως από το φετινό νικηφόρο σερί του WVU Tech που τέθηκε επικεφαλής στη βαθμολογία του πρωτάθληματος του River State Conference (East), η 19χρονη πρώην διεθνής άσος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνα Πατέλη στη δεύτερή της χρονιά στις ΗΠΑ, κατάφερε, δείχνοντας από νωρίς τις δυνατότητές της, να στρέψει από νωρίς πάνω της τα “φώτα της διάκρισης”.

pateli_wvu tech

Και όχι άδικα, αφού με 116 ασίστ,  16 άμυνες, 9 άσους και συνολικά 21 πόντους, η Sophomore (σ.σ δευτεροετής) πλέον ήταν η ηγέτης της ομάδας της, καθοδηγώντας εκ του ασφαλούς τις «Golden Bears» στις νίκες επί των Cincinati Clermont (3-0 σετ), Alice Lloyd College (3-0 σετ) και Bluefield College (3-1).

H σαρωτική… αύρα της Πατέλη όμως δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε ούτε την Ιταλίδα συγκάτοικο και κολλητή της, Καρολίνα Μπολόνια, καθώς η φοιτήτρια από το Βάστο κατάφερε με εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις να μοιραστεί πριν από λίγες μέρες με την Αθηναία “μαέστρο”, τον τίτλο της “Αθλήτριας της εβδομάδας”.