CEV CUP

Με πάθος κόντρα στην Τουρ ο ΠΑΟΚ

Με πάθος κόντρα στην Τουρ ο ΠΑΟΚ

Τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του CEV Cup θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ ο οποίος υποδέχεται αύριο Τετάρτη στο Παλατάκι για την φάση των «16» την Γαλλική Tours VB (19.00- COSMOTE TV SportHD6).

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, καλείται με την βοήθεια των οπαδών του να βρει εκείνη την δύναμη ψυχής που χρειάζεται, ώστε να ξεπεράσει την ήττα από τον τελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς” από τον Ολυμπιακό, και να κοιτάξει στα μάτια την έμπειρη και δυνατή αντίπαλο του, η οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2005  στο Παλατάκι.

Χθες έφτασε στη Θεσσαλονίκη και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σάσα Στάροβιτς, για τον οποίο ο προπονητής των πρωταθλητών, θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση.

Καλμαζίδης:«Να αντισταθούμε στην Τουρ»

Για την αναμέτρηση αυτή, ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιάννης Καλμαζίδης σχολίασε:

“Όλοι ξέρουμε ότι η Τουρ είναι μια μεγάλη δύναμη στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ και βρίσκεται πολύ ψηλά στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και είναι επίσης κάτοχος του Τσάμπιονς λιγκ. Τους αντιμετωπίσαμε και πέρυσι και διαπιστώσαμε πόσο δυνατή ομάδα ήταν. Φέτος έχουν διαφοροποιήσει λίγο το ρόστερ τους, αλλά παραμένει ένα δυνατό σύνολο.

Θα έλεγα πως αυτά που έχουμε δει από το γαλλικό πρωτάθλημα σχετικά με την Τουρ, είναι αρκετά εντυπωσιακά σε σχέση με το πρωτάθλημα της Ελλάδας. Ωστόσο και εμείς έχουμε μια δυνατή ομάδα, βέβαια με τις γνωστές δυσκολίες μέχρι τώρα.

Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στη δύναμη της Τουρ, να αποκομίσουμε κάτι θετικό από αυτό το πρώτο παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια”.

Διαιτητές: HECKFORD Nicholas (Αγγλία), HOGER Peter (Σλοβακία)
Γραμματεία: Καρακούλια Ελένη, Βοηθός: Παναγιωτίδου Δέσποινα
Επόπτες: Δρανίτσας Γ., Κουκουμάκας Ν., Μαυρίδης Γ., Κύρκος Χρ., Πεχλίδης Χρυσ..