Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πάτησε» στον Άρη η Κλίβελαντ

«Πάτησε» στον Άρη η Κλίβελαντ

Στη Θεσσαλονίκη, αλλά με διαφορετική φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται η πρώην διαγώνια του Αίαντα Ευόσμου.

Μόλις 22 χιλιόμετρα θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας της Αμερικανίδας άσου, Κένταλ Κλίβελαντ, που από τον Εύοσμο βρίσκεται ήδη στο Χαριλάου. Η Κένταλ αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, είναι γεννημένη στις 3 Ιουλίου
το 1991 στο Τέξας και έχει ύψος 1.85.

Για την Αμερικανίδα “μπόμπερ” ο Άρης θα είναι ο τέταρτος σταθμός της στην Ευρωπαϊκή της καριέρα, με την Κένταλ να έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο Γερμανικό πρωτάθλημα, με κορυφαία της στιγμή την ανάδειξη της ως MVP της Γερμανικής Α2 γυναικών, με την ομάδα των TV Gladbeck Giants.

Η Κένταλ Κλίβελαντ, δήλωσε στο www.arisvolleywomen.gr: “Είμαι ενθουσιασμένη που του χρόνου θα αγωνίζομαι στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη. Είμαι περήφανη που θα παίξω σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Οι άνθρωποι του Άρη είναι επαγγελματίες και αυτό ήταν καταλυτικό για εμένα στο να συνεργαστώ μαζί τους.Η ιστορία του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα από όσο ενημερώθηκα είναι τεράστια. Τέλος, δεν θέλω να ξεχάσω τους οπαδούς της ομάδας, που από όσο είδα στα βίντεο δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα στους αγώνες και ανυπομονώ να την ζήσω και να πανηγυρίσω μαζί τους”.