ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παβλίσεβιτς: «Στην καρδιά μου η Σύρος»!

Παβλίσεβιτς: «Στην καρδιά μου η Σύρος»!

Την ώρα που ο Φοίνικας Σύρου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ο μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας, Ράτκο Παβλίσεβιτς αποθεώνει στο Volleyplanet την πρωτεύουσα των Κυκλάδων που ζει για το βόλεϊ και δίνει τη δική του εξήγηση γιατί δεν παρέμεινε στο «τιμόνι» του.

Η ελβετική βόλεϊ Αμρσβίλ είναι η νέα ομάδα του Παβλίσεβιτς με τον ίδιο να δίνει στο Volleyplanet την εξήγηση του γιατί δεν παρέμεινε στο Φοίνικα παρόλο είχε ανακοινωθεί προφορικά η παραμονή του. «Περίμενα δυο μήνες από το Φεβρουάριο να υπογράψω συμβόλαιο αλλά κανείς στο Φοίνικα δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη. Παράλληλα, εξαιτίας και της οικογενειακής μου κατάστασης έπρεπε να κοιτάξω άλλη εναλλακτική.

Αυτοί ήταν οι λόγοι που με επηρέασαν ώστε να πάρω την τελική μου απόφαση. Πραγματικά , η Σύρος είναι μέσα στην καρδιά μου και ο Κώστας Νικολούζος (σ.σ διευθυντής ΤΑΑ) είναι ένας άνθρωπος που πάντα με στήριζε. Ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω στο Φοίνικα αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική».

Στον… απολογισμό πάντως του Σέρβου κόουτς, δεν υπάρχει πικρία παρά μόνο εικόνες γεμάτες βόλεϊ: «Πραγματικά πέρασα ωραίες στιγμές στη Σύρο γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και ζουν για το βόλεϊ. Ήταν δύσκολη η απόφασή μου».

Όσο για το αν θα επέστρεφε κάποια στιγμή ως προπονητής, η απάντηση άμεση: «Αν είναι κατάλληλες οι συνθήκες γιατί όχι. Στην Ελλάδα παίζεται σοβαρό βόλεϊ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους αλλά κυρίως στη Σύρο μου»

Τέλος, για τα  πλάνα του στη νέα ομάδα που ανέλαβε: «Να επανδρώσω μια νεανική και υποσχόμενη ομάδα και να προσπαθήσω η καλή δουλειά να αποφέρει και θετικά αποτελέσματα»