BETOSFAIRA

Παιχνίδι με προκριματικά under 20

Παιχνίδι με προκριματικά under 20

Κυριακή σήμερα και οι πιο πολλοί θα ασχοληθούν με τον μεγάλο τελικό στο Euro αλλά εμείς με το βιολί μας,προκριματικά άντερ 20 έχει το μενού και πάμε να δούμε τις δύο δυνατές επιλογές που ξεχωρίσαμε.

Δανία-Λευκορωσία

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων και η βαθμολογία στον όμιλο έχει ως εξής: Τσεχία περασμένη με 6 βαθμούς,Δανία έχει 3,Λευκορωσία 2 και Σλοβακία 1.Θα περάσουν στην τελική φάση της Βουλγαρίας οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου και τα παιχνίδια για τον συγκεκριμένο όμιλο γίνονται στην εδρα της Λευκορωσίας.

Με βάση αυτά που έχω δει απο τις δύο ομάδες στις δύο πρώτες αγωνιστικές διαφωνώ κάθετα με τις αποδόσεις και το 2,20 της Δανίας είναι value. Οι σωστές αποδόσεις είναι 1,50-2,50.

Οι Δανοί έχουν δείξει καλύτερα στοιχεία σαν ομάδα και είναι το φαβορί για να περάσουν στην τελική φαση.

Ουκρανία-Ρουμανία

Τα ίδια ισχύουν και στον δεύτερο όμιλο.Θα περάσουν στην τελική φάση οι δύο πρώτες ομάδες. Τα παχνίδια του ομίλου γίνονται στην Ισπανία.

Η Γερμανία πέρασε ήδη αφού έκανε το 2/2 στις δύο πρώτες αγωνιστικές και παλεύουν για την δεύτερη θέση η Ρουμανία που έχει 3 βαθμούς,η Ισπανία που έχει 2 βαθμούς και η Ουκρανία που έχει μόλις 1 βαθμό. Οι Ρουμάνοι με νίκη εξασφαλίζουν την δεύτερη θέση και δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στο άλλλο παιχνίδι του ομίλου.Κατά την γνώμη μου και εδώ το 1,72 της Ρουμανίας είναι value καθώς η σωστή τιμή στο διπλό είναι το 1,40.

Οι Ρουμάνοι το έδειξαν και χθες κόντρα στην Ισπανία πως ο αγώνας με την Γερμανία ήταν απλά μία κακή παρένεθση και διάθετουν μία πολύ καλή φουρνιά παικτών και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τον Σεπτέμβριο στην τελική φάση που θα διεξαχθεί αρχές Σεπτεμβρίου στη γειτονική μας Βουλγαρία.

Πρόταση:

Δανία 1 και 2,20 απόδοση

Ρουμανία 2 και 1,72 απόδοση

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.