PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τιμούν για 2η χρονιά τη μνήμη του Χ. Παπαθανασίου στη Βούλα

Τιμούν για 2η χρονιά τη μνήμη του Χ. Παπαθανασίου στη Βούλα
Εκκίνηση μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης δόθηκε την Παρασκευή (5/1), στο 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών “Χρήστος Παπαθανασίου”, που διοργανώνει ο σύλλογος μας στη μνήμη του αθλητή, προπονητή, φίλου μας Χρήστου Παπαθανασίου, τον άνθρωπο εκείνον που επί σειρά ετών δίδαξε την έννοια των όρων ήθος και καλοσύνη εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και η ψυχή του θα μένει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας.
Την έναρξη στο τουρνουά έδωσε η αναμέτρηση του Πορφύρα με τον Πανιώνιο, με τις κυανέρυθρες να επικρατούν με 3-1 σετ και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (6/1, 20:00), με την Θέτιδα Βούλας η οποία επικράτησε με 3-0 σετ στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας των Βριλησσίων.Στον μικρό τελικό του Σαββάτου (6/1, 18:00) θα αγωνιστούν Πορφύρας και Βριλήσσια.
thetis_voulas
Μεταξύ των δύο αναμετρήσεων πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του τουρνουά με τις ομάδες να παρατάσσονται στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς και τον Πρόεδρο της Θέτιδας κύριο Τάσο Τριανταφύλλου με τον κύριο Δήμαρχο 3Β Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να ανοίγουν επίσημα το 2ο Τουρνουά “Χρήστος Παπαθανασίου”. Αμέσως μετά τις ομιλίες των δύο ανδρών, ο Πρόεδρος της Θέτις Βούλας κάλεσε την οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου δίνοντας τους στη μνήμη του δύο αναμνηστικά που ετοίμασε ο σύλλογος μας για αυτή την ημέρα.
Επισημαίνουμε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχει και διττό ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την Γενική για όλους Είσοδο, να διατεθούν άμεσα στην οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου, ενώ παράλληλα, σας καλούμε να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλά είδη πρώτης ανάγκης μπορούμε, τα οποία θα διατεθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, βοηθώντας έτσι τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!
triantafyllou_thetis_voulas_papathanasiou
Επίσης είναι άξιο αναφοράς και ευχαριστούμε για αυτή τους την ενέργεια, τους διαιτητές και κριτές που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά από τον ΣΥ.Δ.ΠE.Α.Α.Α. και πιο πολύ τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κύριο Αλέξανδρο Μυλωνάκη, καθώς τα χρήματα από τις αποζημιώσεις τους για τους αγώνες του διημέρου δίνονται στην οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου.
Πορφύρας – Πανιώνιος 1-3
Τα σετ: 14-25, 25-21, 21-25, 25-27
Διαιτητές: Μαρκάτης – Ράντσιου
Κριτές: Νικάκης
Πορφύρας (Πανδής): Λιάρου (λ), Γκούρα, Κωνσταντέλλου, Ράπτη, Θαλασσινού, Χατζηπέτρου, Σιδεράτου, Μουστάκη (λ), Ευθυμιάδου, Φωτεινού, Γκολφινοπούλου, Κελεσίδη, Δραγουμάνου, Κουόλ
Πανιώνιος (Ατσιδαύτης): Λαγουδάκη, Ευθυμίου, Χορμή, Παγώνη (λ), Κωνσταντίνου, Μπανίκα, Χατζηκωνσταντά, Μπακοδήμου, Φλιάκου, Λακασά, Δίκη, Μανιατογιάννη (λ), Παπαγεωργίου
Θέτις Βούλας – Βριλήσσια 3-0
Τα σετ: 25-14, 25-12, 25-22
Διαιτητές: Οικονόμου – Πρέντζας
Κριτές: Μπετιανταγκάρ
Θέτις Βούλας (Λυκογιάννη): Κιουτσούκη, Καράμπαλη(λ), Γεωργιάδου, Γιοβάνη, Αργυροπούλου, Δρακουλίδου, Σιρίνινα, Τσιώνη, Ξηντάρα (λ), Χρήστου, Γαλανού, Ματσούκα
Βριλήσσια (Μπουτσουρής): Ζαμπάτη, Μικρουδάκη, Ντόνα, Έρωτα, Γιαννέλου, Κάβουρα, Παπασταύρου, Στάθη, Σάντε, Μαθιουδάκη (λ).
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...