A2

Πένθος στον ΣΠΑΚ για τον πρόεδρο Σαλιαράκη

Πένθος στον ΣΠΑΚ για τον πρόεδρο Σαλιαράκη

Στο θρήνο βύθισε την οικογένεια του βόλεϊ, αλλά και την κοινωνία της Καρδίτσας η απώλεια του προέδρου του ΣΠΑΚ,  Χρήστου Σαλιαράκη που στην 12ετή του θητεία ως παράγοντας είχε συνδέσει άρρηκτα τη ζωή και το όνομά του με τον θεσσαλικό σύλλογο, που με μία συγκινητική ανακοίνωση εξέφρασε τη βαθύτατη οδύνη του.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΠΑ Καρδίτσας

“Η οικογένεια του ΣΠΑ Καρδίτσας θρηνεί από σήμερα το πρωί την απώλεια του προέδρου της, του Χρήστου Σαλιαράκη. Ο πόνος όλων τεράστιος στο άκουσμα του θανάτου του λύγισαν οι πάντες, καθώς αποτελούσε πίστη όλων ότι θα κατάφερνε να νικήσει σε αυτόν του τον αγώνα, όπως τόσο πολύ του άρεσε να βλέπει και εκείνος την αγαπημένη ου ομάδα να νικά…

Είχε συνδέσει την πορεία του στη ζωή με την ομάδα του ΣΠΑΚ, αφού την υπηρέτησε αππό τη θέση του ταμία για 9 χρόνια και από τη θέση του προέδρου για άλλα 3 χρόνια. Η ανιδιοτέλειά του, η χαμογελαστή του κουβέντα με όλους, η παρότρυνσή του σε όλους του παίχτες στον αγωνιστικό χώρο και η ακούραστη φωνή του θα λείψει από όλους εμάς.

Όμως πάντα θα τον νιώθουμε εκεί… ακούραστο ηγέτη της ομάδας που μας βλέπει από ψηλά και μας ξεσηκώνει. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την προσωπικότητά του, οι κουβέντες φτωχές μπροστά στον πόνο όλων. Κουράγιο στη σύζυγό του και στα δύο αξιαγάπητα παιδιά του…”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...