ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πέρασαν τον… προέλεγχο

Πέρασαν τον… προέλεγχο

Το «πράσινο» φως από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ εξασφάλισαν ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά, Ηρακλής Χαλκίδας και Παμβοχαϊκός καθώς οι φάκελοι που κατέθεσαν είχαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και πλέον αυτοί θα κριθούν σε τελική φάση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Χωρίς προβλήματα και απρόοπτα ξεκίνησε ο έλεγχος της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ καθώς ο πρώτος έλεγχος φακέλων που διενήργησε ήταν θετικός.

Οι πέντε πρώτες ομάδες που ελέγχθηκαν από την Επιτροπή ήταν ο ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας Σύρου, η Κηφισιά, ο Ηρακλής Χαλκίδας και ο Παμβοχαϊκός.

Οι φάκελοί τους κρίθηκαν επαρκείς από την ΕΣΑΠ και πλέον οι παραπάνω ομάδες θα πάνε έτοιμες στην ΓΓΑ και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που είναι και η αρμόδια αρχή να χορηγήσει τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις στους συλλόγους.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η  Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελούμενη από τους  Χρήστο Ηλιάδη (Πρόεδρο – εκπρόσωπο ΕΣΑΠ), Λευτέρη Κογκαλίδη (εκπρόσωπο ΕΟΠΕ) και Βασίλη Μηνούδη (εκπρόσωπο ΠΑΣΑΠ), συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 11 Ιουλίου.

Πρόκειται για τη πρώτη συνεδρίαση της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και εξέτασε τους φακέλους των ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικα Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός τα οποία και αδειοδότησε, για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι φάκελοι των υπολοίπων ΤΑΑ θα εξεταστούν σε επόμενη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου 2018 ημέρα Πέμπτη.