ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Περιοδεία ΠΑΣΑΠ στον Έβρο

Περιοδεία ΠΑΣΑΠ στον Έβρο

Συνάντηση με τους παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας στον Έβρο είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης όπου είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για τους κινδύνους του matchfixing.

Ταξίδι αστραπή στον Έβρο πραγματοποίησε την Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους «κυανόλευκους» και τους «πράσινους» της Θράκης.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα το πρωί συναντήθηκε με τους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στην Ορεστιάδα για να συναντήσει τους παίκτες του ΑΟΟ και να μιλήσουν για αρκετά θέματα.

Ο Βασίλης Μηνούδης ενημέρωσε τους αθλητές για τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν σε θέματα που τους αφορού, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΑΠ, διάφορες απορίες που είχαν σχετικά κυρίως με το σύστημα Αδειοδότησης των ομάδων, ασφαλιστικά – εργατικά θέματα, τα συμβόλαιά τους κ.α.

Επίσης, στο πλαίσιο της καμπάνιας #PROtectIntegrity ενημερώθηκαν για τους κινδύνους της σύγχρονης μάστιγας του αθλητισμού, το #matchfixing (χειραγώγηση αγώνων) και έλαβαν συμβουλές για το πως μπορούν να προστατεύσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τις ομάδες τους αλλά και το άθλημά.

Στο τέλος, οι αθλητές των δύο ομάδων συμπλήρωσαν τόσο το ερωτηματολόγιο του ΠΑΣΑΠ για το match fixing, όσο και αυτό που πρόσφατα ετοιμάστηκε σχετικά με τη λειτουργία του ΠΑΣΑΠ και τις προτεραιότητες που επιθυμούν οι ίδιοι οι αθλητές να τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων με ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ.

pasap-aoo-2017