CHAMPIONS LEAGUE

Με… περίπατο προκρίθηκε η Παπαφωτίου

Με… περίπατο προκρίθηκε η Παπαφωτίου

Η Κονελιάνο της Αθηνάς Παπαφωτίου τελείωσε τη… δουλειά που άρχισε πριν μια εβδομάδα στην Ουγγαρία και με δύο νίκες επί της Λιναμάρ Μπεκεστσαμπάϊ πανηγύρισε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου την πρόκρισή της στον γ’ γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Στον επαναληπτικό του β’ γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Τρεβίζο, με α’ διαιτητή το διεθνή μας Αλέξανδρο Μυλωνάκη η ομάδα της Ελληνίδας πασαδόρου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και με 3-0 (25-11, 25-10, 25-15) σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ματς σφράγισε δια… περιπάτου την πρόκριση της στην γ’ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Εκεί η Κονελιάνο θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία άλλη “rookie” της διοργάνωσης, την ολλανδική Σλίντρεχτ που ζευγάρωσε κι αυτή με 3-1 (13-25, 26-24, 25-21, 25-17) επί της βελγικής Αστερίξ, στο Μπέβερεν.

Για την ιταλική ομάδα η Παπαφωτίου πέτυχε 4 πόντους, τοπ σκόρερ και MVP αναδείχθηκε με 18 πόντους, η διεθνής Μεξικάνα συμπαίκτριά της, Σαμάνθα Μπρίσιο, ενώ για τις φιλοξενούμενες, τρεις παίκτριες πέτυχαν από 5 πόντους.