DARK ROOM

Πεσ’ το με ένα… φιλί (fot-vid)!

Πεσ’ το με ένα… φιλί (fot-vid)!

“Happy end” είχε η διένεξη δύο παικτών στη διάρκεια στο πρόσφατο All Star Game Chaser της Ιαπωνίας, καθώς οι δύο αντίπαλοι “τα βρήκαν” στο τέλος ανταλλάσοντας, υπό τις επευφημίες της κερκίδας, ένα… πεταχτό φιλί στο στόμα!

Τα “πνεύματα άναψαν” ανάμεσα στον Γιου Γιαμαμότο και τον Τακούγια Τακαμάτσου στη διάρκεια του ματς και μετά τα γνωστά…. γαλλικά που ακούστηκαν και τα σπρωξίματα, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, χαλώντας το χαρακτήρα γιορτή της διοργάνωσης.

Μάλλον όμως όλα έγιναν στο πλαίσιο του θεάματος, καθώς οι συμπαίκτες τους αντί να σπέυσουν να τους χωρίσουν, παρακολουθούσαν την “κοκορομαχία” χαμογελαστοί.

kiss1

Τελικά όλο το γήπεδο χειροκρότησε τη λήξη των εχθροπραξιών στο φιλέ, που σφραγίστηκε με ένα γλυκό φιλί στα χείλη, κάτι που το κοινό χαρακτήρισε ώς “κορυφαία ένδειξη fair play”, με τον 29χρονο Τακαμάτσου να δηλώνει αργότερα πως αγαπάει τον Γιαμαμότο “σαν μικρό αδελφό”.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αργότερα, δεν ήταν η πρώτη φορά που φιλήθηκαν οι δυό τους, καθώς ανάλογο ενσταντανέ είχαν απολαύσει οι φίλοι του αθλήματος και σε παλιότερο ματς της ιαπωνικής Λίγκας.

Δείτε στο video το κορυφαίο fair play του ιαπωνικού All Star Game

https://www.youtube.com/watch?v=7BkDQ0rFw0M