DARK ROOM

«Πετάει» για νέα… υπερηχητικά καρφιά ο Τομ!

«Πετάει» για νέα… υπερηχητικά καρφιά ο Τομ!

Τριάντα ένα χρόνια μετά το “Τop Gun” το βόλεϊ θα έχει την τιμητική του στο “σίκουελ” της θρυλικής κινηματογραφική ταινίας, που “έσπασε” τα αμερικάνικα box office και εδραίωσε τον ηθοποιό, Τομ Κρουζ στη “λαμπερή” λίστα των σταρς του Χόλιγουντ.

top-gun-tom

“Χαράς ευαγγέλια” λοιπόν για τους φίλους της αγαπημένης cult ταινίας του 1986, που για πολλά χρόνια έφερε στη μόδα τα aviator γυαλιά ηλίου, τα (δερμάτινα) τζάκετ με τα ραμμένα “σήματα”, τις αερομαχίες, το “επικό” ματς μπιτς βόλεϊ των πιλότων των “Βlue Angels”  και τόσα άλλα “κομμάτια” της ταινίας που λατρέψαμε και έρχονται ξανά στο μυαλό μας, ακούγοντας με νοσταλγία το soundrack του Τop Gun, «Take my Breath Away» των Βerlin.

Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά ετοιμαστείτε να τα ξαναζήσετε και όσοι δεν είχατε την δυνατότητα να τα δείτε, σας δίνεται η ευκαιρία να τα γνωρίσετε! Κι αυτό , γιατί όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο 54χρονος σήμερα, Τομ Κρουζ, στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης της νέας ταινίας του «Η μούμια», το Top Gun 2 είναι στα… σκαριά! Μάλιστα ο παραγωγός της ταινίας Τζέρι Μπρουκχάιμερ στις αρχές του 2016 είχε ανεβάσει στο Twitter μια φωτογραφία του με τον Κρουζ, γράφοντας «μόλις επέστρεψα από ένα Σαββατοκύριακο στη Νέα Ορλεάνη για να δω τον παλιό μου φίλο Τομ Κρουζ και να συζητήσουμε για το Top Gun 2».

cruz_kilmer

«Θα υπάρξουν αεροσκάφη jet σε δράση και θα είναι πολύ γρήγορα. Θα υπάρχει ένα αεροπλανοφόρο, ίσως και δύο.  Θα υπάρχει μουσική … θα έχουμε ένα soundtrack. Θα υπάρξουν οι ηθοποιοί της πρώτης ταινίας. Μια μοτοσικλέτα … σίγουρα η «γνωστή» μοτοσικλέτα. Και ίσως θα υπάρξει ένα νέο παιχνίδι βόλεϊ. Ίσως… Θα δούμε. Ποτέ δεν είπα ξανά τόσα πολλά πράγματα για μια ταινία πριν την ώρα της … » δήλωσε πρόθυμα ο σταρ που θα υποδυθεί ξανά τον πιλότο “Πιτ Μάβερικ” της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 και ο επίσημος τίτλος της θα είναι “Top Gun Maverick”.

tom_moto_tup gun

Δείτε στο video τον αγώνα μπιτς βόλεϊ της ταινίας για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι!