ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πετυχημένο φινάλε στα σεμινάρια της ΟΔΒΕ

Πετυχημένο φινάλε στα σεμινάρια της ΟΔΒΕ

Με αφορμή το πρόσφατο Ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας Πετοσφαίρισης Άμμου (beach volley), που ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ, Σταύρος Μαυρικίδης μίλησε στο Volleyplanet για το αισιόδοξο αύριο της διαιτησίας, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι «άρχοντες των αγώνων».

Με εισηγητές διεθνείς ρέφερι άνδρες και γυναίκες, από την “ελίτ” της ελληνικής διαιτησίας, ολοκληρώθηκαν σε πόλεις της Ελλάδας, τα Ετήσια Σεμινάρια της ΟΔΒΕ. Την αρχή έκαναν στην Αθήνα, στις 18 Μαϊου οι κ.κ. Ράπτης, Κούβελος, Τσιμπινός, Μενεσλής και η κα Ράντσιου, ανοίγοντας  την αυλαία των σεμιναρίων, ενώ ανήμερα πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στη Θεσσαλονίκη και το αντίστοιχο σεμινάριο με εισηγητές τους κ.κ. Παπαδογούλα, Ισκά.

seminario_thessaloniki

Ο επίλογος αυτής της σημαντικής προσπάθειας της ΟΔΒΕ “γράφτηκε” με τον καλύτερο τρόπο, δέκα μέρες αργότερα, με την τελευταία εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την περασμένη Κυριακή, 28 Μαϊου, στο τοπικό κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥΔΠΕΚ), Βασίλης Κοκοτσάκης και η “αρχόντισσα”, Ελένη Τραχαλάκη σε ρόλο εισηγητών, πέρα από τα επιμορφωτικά τους καθήκοντα, έριξαν την αυλαία των σεμιναρίων της ΟΔΒΕ, καλωσορίζοντας έτσι με υγεία, και ευχόμαστε άπαντες χωρίς προβλήματα, τη φετινή σεζόν του μπιτς βόλεϊ.

«Με το επιτυχημένο πέρας των σεμιναρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη είμαστε πανέτοιμοι και θεωρούμε πως δεν θα έχουμε προβλήματα ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν του μπιτς βόλεϊ» ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο Volleyplanet ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ, Σταύρος Μαυρικίδης, που τίμησε με την παρουσία του το σεμινάριο της Κρήτης.

kokotsakis_trachalaki 1

«Πρόκειται ουσιαστικά για μια καινούρια προσπάθεια που κάνουμε να φέρουμε ξανά το άθλημα εκεί που θέλουμε και αξίζει να το δούμε. Έχουμε τη διαβεβαίωση της ΕΟΠΕ, ότι όλα τα επίσημα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά με διαιτητές και θα πάρουμε έγκριση σε ό,τι ζητήσουμε, κάτι που μας δίνει το δικαίωμα να ξεκινάμε τη φετινή σεζόν με χαμόγελα».

Παράλληλα ο κ. Μαυρικίδης προανήγγειλε και την ανάπτυξη άλλων σημαντικών πρωτοβουλιών,  με γνώμονα την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας.

diaitites

«Μέσα στην εβδομάδα υπάρχει μία συνάντηση, προκειμένου να κλείσει και το θέμα του καινούριου κανονισμού που έχουμε φτιάξει. Θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία, παράλληλα με τη διαβεβαίωση ότι θα έχουμε την αρωγή των αρμοδίων, στην προσπάθειά μας να βρούμε κάποια παιδιά από την περιφέρεια για να αναπτύξουμε το άθλημα και εκεί.

Επίσης από 23-24 Σεπτεμβρίου, με κόστος που θα επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους διαιτητές, θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες το ετήσιο Σεμινάριο της ΟΔΒΕ και ελπίζουμε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πως δεν θα έχουμε περαιτέρω ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ μαζί με την ανάπτυξη του αθλήματος, φιλοδοξούμε να «ανεβάσουμε» και την ελληνική διαιτησία».