CEV CUP

Πετρέας: «Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από εμάς»

Πετρέας: «Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από εμάς»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με την Μπουργκάς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14/2) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η ομάδα του Μουνιόθ ψάχνει την ανατροπή και την πρόκριση στους «4» του CEV Cup. Για τη σημασία της παρουσίας του κόσμου την Πέμπτη στις εξέδρες του Ρέντη, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Πετρέας αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Περιμένουμε την Πέμπτη να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο ξέρουμε ότι είναι μια ημέρα με ένα μεγάλο ματς στο ποδόσφαιρο. Η  ώρα είναι κατάλληλη και όσοι μπορούν να συνδυάσουν και τα δυο ματς. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα ώστε να φτάσουμε μέχρι τον ημιτελικό σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση,  μετά από την περσινή μας παρουσία στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να μας βοηθήσει και αυτός για να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε τα τέσσερα σετ που απαιτούνται για την πρόκριση.  Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και εξαρτάται από τη δική μας απόδοση η έκβαση του κρίσιμου αγώνα».