CHALLENGE CUP

Πετρέας: «Απάντηση σε όσους μας κατέκριναν»

Πετρέας: «Απάντηση σε όσους μας κατέκριναν»

Μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Τουρ, ο διεθνής μπλοκέρ, Γιώργος Πετρέας ανέφερε ότι η πίεση που θέλησαν με ψέμματα να ασκήσουν οι Γάλλοι τις προηγούμενες ημέρες τους γύρισε μπούμερανγκ.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας άσος σχολίασε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Τέλος καλό όλα καλά. Νομίζω ότι η ομάδα έδειξε πως ήταν τόσο σημαντικό το πρώτο παιχνίδι γιατί μας έδωσε δυνατότητα ακόμα και με με ήττα να πάμε στο χρυσό σετ. Στο σημερινό ματς, όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στο χρυσό δείξαμε χαρακτήρα και ψυχραιμία. Η πρόκρισή μας στην επόμενη φάση είναι απόλυτα δίκαιη» και συνέχισε, λέγοντας:

«Ένας ακόμα λόγος που είμαστε χαρούμενοι είναι ότι αποδείξαμε ότι και με τον Γουνεμπάινα στη σύνθεση της, η Τουρ δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Η πρόκριση είναι επίσης μια απάντηση σε όλους αυτούς που τόσο καιρό κατέκριναν τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας, ισχυριζόμενοι ψέμματα με σκοπό να ασκήσουν πίεση στην ομάδα μας. Τελικά η πίεση ασκήθηκε σε αυτούς και φάνηκε στο τάι μπρεικ όπου τους γύρισε μπούμερανγκ».