ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πετρέας: «Ο κόσμος και της Θες/νίκης θα μας δώσει φτερά για το F-4»

Πετρέας: «Ο κόσμος και της Θες/νίκης θα μας δώσει φτερά για το F-4»

Τα φώτα σιγά σιγά άργησαν να σβήνουν στο κλειστό της Λευκόβρυσης αλλά οι διεθνείς μας δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τον κόσμο της Κοζάνης που στην κυριολεξία αγκάλιασε την Εθνική και στήριξε όλες τις προσπάθειες.

Ιδιαίτερα αγαπητός ο Γιώργος Πετρέας δεν υπήρξε μέρα που να μην φωτογραφηθεί με τον κόσμο, με τις φαν του να μην τον αφήνουν να πάρει ανάσα. Ο διεθνής κεντρικός, μετά το τέλος με την Κινεζική Ταϊπέι σχολίασε: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό, συνήθως σε αυτά τα τουρνουά το τελευταίο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο, γιατί υπάρχει κούραση. Όμως, υπάρχει θέληση η οποία ξεπερνάει κάποιες φορές το τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Δείξαμε ότι παρότι η ομάδα άρχισε άσχημα και έχασε το σετ, ότι έχουμε χαρακτήρα. Όλα τα παιδιά που μπήκαν μέσα βοήθησαν, δείξαμε ότι είμαστε δεκαπέντε παιδιά εδώ και ανα πάσα στιγμή μπορεί να μπει ο καθένας μέσα και να βοηθήσει. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό, γιατί κυνηγάμε τον στόχο μας και είμαστε ένα βήμα πιο κοντά. Έχουμε ωστόσο να κάνουμε άλλα τρία βήματα και τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε από αύριο την προετοιμασία για το επόμενο τουρνουά που είναι στην Θεσσαλονίκη (24-26 Ιουνίου)».

Ο άσος της Αζαξιό ευχαρίστησε τον κόσμο και κάλεσε με τη σειρά του το κοινό της συμπρωτεύουσας να γεμίσει ανάλογα το Παλέ και να σπρώξει την Εθνική σε νέες νίκες. «Εγώ θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο κόσμο της Κοζάνης που γέμισε αυτό το υπέροχο γήπεδο, που μας στήριξε με την παρουσία του και στα τρία παιχνίδια και μας βοήθησαν να πάρουμε αυτές τις νίκες. Θεωρώ πως με τέτοιο κόσμο και στην Θεσσαλονίκη, η ομάδα αυτή, θα πάρει τα φτερά που χρειάζεται για να πετάξει στο Φάιναλ φορ της Γερμανίας που για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Η ένταση ήταν τεράστια, ελπίζω το Αλεξάνδρειο στην Θεσσαλονίκη να είναι όπως πέρυσι γεμάτο και  όλοι μαζί να γιορτάσουμε, όπως κάναμε και σήμερα», κατέληξε ο Πετρέας και παράλληλα υπέγραφε τα τελευταία αυτόγραφα πριν αναχωρήσει η Εθνική για το ξενοδοχείο.