BEACH VOLLEY

Πετρίδου : «Η Ίος φυσική έδρα για το Beach Volley»

Πετρίδου : «Η Ίος φυσική έδρα για το Beach Volley»

Απόλυτη ικανοποιημένη και χαρούμενη που η Ίος κέρδισε το στοίχημα της επιτυχίας  ξαναβάζοντας το ελληνικό beach volley στον παγκόσμιο χάρτη δήλωσε η Βάσω Πετρίδου  με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στον Μυλοπότα.

Οι τίτλοι τέλους στο τουρνουά της Ίου έπεσαν με πανηγυρικό τρόπο και τις Μαναβή/Τσοπούλου να γράφουν ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Οι κατάμεστες εξέδρες στους τελικούς, η όμορφη ατμόσφαιρα που πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στην «χρυσαφένια» παραλία του Μυλοπότα, αλλά και τα συγχαρητήρια όλων αποτέλεσαν την μεγαλύτερη ικανοποίηση των διοργανωτών, με την Βάσω Πετρίδου να είναι η ευτυχέστερη γυναίκα του νησιού μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Ένα απόλυτα πετυχημένο τουρνουά που έκλεψε τις εντυπώσεις του καλοκαιριού και που βάζει για τα καλά στην καρδιά του κόσμου την Ίο… Η Βάσω Πετρίδου αποτελώντας την «ψυχή» του τουρνουά της Ίου μιλώντας στο Volleyplanet δήλωσε χαρούμενη και περήφανη για την πετυχημένη διοργάνωση και παράλληλα έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου η Ίος να δημιουργήσει την δική της παράδοση στο Beach Volley…

«Νομίζω το ότι μπορέσαμε να φέρουμε εις πέρας ένα τέτοιο τουρνουά είναι τεράστια ευθύνη και για να είμαι ειλικρινείς δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι εκπρόσωπο την χώρα μας. Ναι ήξερα ότι είναι ένα τουρνουά μετά από 13 χρόνια, αλλά  δεν το είχα καταλάβει. Είμαι πολύ περήφανη που τα καταφέραμε, που ξαναγύρισε στην χώρα μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός, που τα παιδιά των εθνικών μας ομάδων  είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε παγκόσμιο επίπεδο ακόμη και αν δεν προκρίθηκαν ορισμένοι» δήλωσε η Βάσω Πετρίδου λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του τουρνουά και συμπλήρωσε «Τα τρελή χαρά και περηφάνια που σηκώσαμε την κούπα και το χρυσό στις γυναίκες, αλλά το beach Volley πάντα  είναι κάτι παραπάνω από το ποιος κατακτά το χρυσό. Είναι η χαρά του να είσαι έξω στην παραλία, στην θάλασσα και να αθλείσαι και να χαμογελάς. Ακόμη και όταν χάνεις. Ακόμη και το δάκρυ της ήττας».

Δυνατά συναισθήματα μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, με την Βάσω Πετρίδου να αποδίδει τα εύσημα και στον Βαγγέλη Πολυμερόπουλο ο οποίος «έτρεξε» την διοργάνωση.  

 «Τα συναισθήματα του να είσαι μέλος του αθλητισμού τα έχω νιώσει ως διοργανωτής, ως εθελοντής, ως αθλητής τα έχω ζήσει. Για αυτό και θέλω να τα μεταδώσω στα παιδιά. Ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος είναι η ψυχή αυτού του τουρνουά και του Πανελληνίου και ο λόγος που έχουμε αυτήν την ανάμειξη. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί πραγματικά δεν θα ήμουνα εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Πετρίδου.

Αναφορικά με το ότι το εγχείρημα του τουρνουά πέτυχε και πρόσφερε πολλά στο ελληνικό Beach Volley και δίνει κίνητρα στους έλληνες αθλητές η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Luxurios τόνισε «Ελπίζω ο καθένας να εισπράξει όλα τα θετικά από όσα έφερε αυτό το 3ήμερο στην χώρα μας. Κάθε καλοπροαίρετη κριτική μας κάνει καλύτερους και η  κακοπροαίρετη μας δείχνει τις αδυναμίες μας.

Η Ίος με τις μαγικές στιγμές και  τις όμορφες εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου έκλεψε την παράσταση με την Βάσω Πετρίδου να δηλώνει αποφασισμένη να «επενδύσει» στην φετινή χρονιά και να υπόσχεται ανάλογη συνέχεια τονίζοντας «Θεωρώ πως η Ίος είναι μια φυσική έδρα για το Beach Volley και θα βοηθήσω όσο μπορώ και όποιον χρειάζεται για αυτό».