ΔΙΕΘΝΗ

«Παίζει» και Μαφία στο… Eurovolley

«Παίζει» και Μαφία στο… Eurovolley

Λόγω ανωτέρας… βίας που ακούει στο όνομα «Mafia» το Μπούστο Αρζίτσιο, αντί του Μιλάνου θα φιλοξενήσει μαζί με το Τορίνο τον προσεχή Οκτώβριο τους αγώνες του Eurovolley.

Όπως εξήγησε στο περιθώριο της εκδήλωσης της χθεσινής κλήρωσης της τελικής φάσης της διοργάνωσης ο πρόεδρος της FIPAV, Κάρλο Μάγκρι, «θέλαμε πολύ να φιλοξενήσουμε τον Β’ όμιλο στο Μιλάνο και να παίξει η “σκουάντρα ατζούρα” στο υπο κατασκευή «Pala Lido».

Ωστόσο τους τελευταίους μήνες οι εργασίες έχουν ανασταλεί λόγω της ανάδοχης εταιρείας, που σχετίζεται με τη Μαφία. Για αυτό επειδή το γήπεδο, δεν θα είναι έτοιμο για το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την έδρα και να αναθέσουμε τη διοργάνωση, στη Μπούστο Αρζίτσιο, μία πόλη περίπου 20 χλμ απόστασης από το Μιλάνο, που είναι διάσημη λόγω της πανίσχυρης γυναικείας ομάδας βόλεϊ.»

Βλέπει μετάλλιο ο Γκάνεφ

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας και γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την θητεία του στον Άρη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1987, Λιούμπομιρ Γκάνεφ εξέφρασε την ελπίδα ότι η Βουλγαρία μπορεί υπό την καθοδήγηση του Πλάμεν Κονσταντίνοφ και τη συμπαράσταση των συμπατριωτών της ν’  ανέβει στο βάθρο.

GANEV

«Η ομοσπονδία θα παράσχει κάθε βοήθεια για μια καλή προετοιμασία προκειμένου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πετύχει το στόχο του» τόνισε ο θρυλικός «Λύκος» του βουλγαρικού βόλεϊ  συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά «θέλω να παίξουμε την πρώτη και την τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού».