Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Παίζει» Βραζιλιάνος ακραίος για Φοίνικα Σύρου

«Παίζει» Βραζιλιάνος ακραίος για Φοίνικα Σύρου

Σε συζητήσεις με τον 30χρονο Εβάντρο Ντίας Σόουζα (12.99μ), που έπαιζε στον Παφιακό Κύπρου, βρίσκεται ο Φοίνικας σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.

Με βάση το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου,  Δημήτρη Ζολώτα το «χτίσιμο» του νέου Φοίνικα συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Νίκος Ζαλμάς, σε συνεργασία με την διοίκηση, αναζητούν τους παίκτες που θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ και ιδιαίτερα τις θέσεις-κλειδιά των ξένων.

Ένας από αυτούς που βρίσκεται στο στόχαστρο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24, είναι ο Βραζιλιάνος ακραίος Εβάντρο Ντίας Σόουζα

Ο Βραζιλιάνος, που αγωνιζόταν πέρυσι στον Παφιακό Κύπρου μαζί με τον πρώην παίκτη του Φοίνικα Χρήστο Παπαδόπουλο, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το «πειρατικό» και είναι θετικός στο να αγωνιστεί στη Σύρο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Φοίνικας κοιτά την ξένη αγορά και για κεντρικό, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί ξένος γι’ αυτή τη θέση, καθώς υπάρχει και η σημαντική εκκρεμότητα του διαγωνίου.

Πηγή: cyclades24.