ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η πικρία και το μήνυμα της Χαντάβα για την Εθνική γυναικών

Η πικρία και το μήνυμα της Χαντάβα για την Εθνική γυναικών

Λίγο μετά την ανακοίνωση των κλήσεων της Εθνικής γυναικών για την προετοιμασία στο Καρπενήσι εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η ακραία του ΠΑΟΚ Εύα Χαντάβα -η οποία δεν βρίσκεται ανάμεσα στις εκλεχτές του Ναράνχο- έστειλε το δικό της μήνυμα στις υπόλοιπες διεθνείς, αφήνοντας παράλληλα στα γραφόμενά της και μια… πικρία.

“Εγώ μπορεί να μην είμαι στις κλήσεις, άλλοι θα κρίνουν αν άξιζα ή όχι”, έγραψε μεταξύ άλλων και παράλληλα κάτω από το ποστάρισμά της αρκετοί ήταν εκείνοι που απόρησαν γιατί έχει “κοπεί” φέτος η Χαντάβα από την Εθνική ενώ κάποιοι άλλοι έδειξαν να… γνωρίζουν ότι αυτό θα συνέβαινε.

Η ιστορία πάντως ξεκινάει από πέρυσι όταν είχε επέλθει ρήξη μεταξύ του Ομοσπονδιακού τεχνικού και της αθλήτριας. Τότε στο Βόλο ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος που μαζί με την Στέλλα Χριστοδούλου είχαν επέμβει προκειμένου να μην πάρει έκταση και να λήξει το συμβάν που είχε δημιουργηθεί. Ένα χρόνο μετά και με όσα έχουν προηγηθεί, το γεγονός ότι η Χαντάβα δεν βρίσκεται στις κλήσεις για το Ευρωπαϊκό ίσως τελικά έχει άλλη εξήγηση…

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα της Ελληνίδας άσου:

“Με την επίσημη ανακοίνωση των κλήσεων ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ήθελα να ευχηθώ στα κορίτσια καλή επιτυχία! Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει, Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο έχουμε «ματώσει» μέσα στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου η Εθνική να μπορέσει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Οι κόποι ανταμείφθηκαν για όλες μας γιατί ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και πάντα προσπαθούσαμε να φέρουμε την ομάδα στην φυσική της θέση, εκεί που πραγματικά της αξίζει. Εγώ μπορεί να μην είμαι στις κλήσεις, άλλοι θα κρίνουν αν άξιζα ή όχι.
Θα είμαι όμως εκεί όπως ήμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια! Θα σας αγκαλιάσω στον Εθνικό ύμνο, θα καρφώσω μαζί σας, θα αγχωθώ και θα πανηγυρίσω μαζί σας! Το μυαλό μου και η σκέψη μου θα είναι σε εσάς γιατι το αξίζετε. Η Ελλάδα είναι ηδη περήφανη για εσάς!”