A2

Ποινή 4 αγωνιστικών στον Χριστοφορίδη

Ποινή 4 αγωνιστικών στον Χριστοφορίδη

Mε 4 αγωνιστικές τιμώρησε η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ, Νίκη Ρεβύθη, τον 43 χρόνο μπλοκέρ  της Ένωσης Τούμπας, Μιχάλη Χριστοφορίδη, για υβριστική συμπεριφορά προς στους διαιτητές της συνάντησης με τον Νέστωρα για το πρωτάθλημα της Α2.

Στον 43 χρόνο μπλοκέρ που έχει περάσει από Εθνικό Κοζάνης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Άρη, Ρέθυμνο, Κοζάνη, Φοίνικα Σύρου, Κηφισιά, ΕΑ Πατρών, Λαμία, Νίκη Αιγινίου, Ένωση Τούμπας, επιβλήθηκε και πρόστιμο 400 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του μονομελούς δικαιοδοτικου οργάνου της ΕΟΠΕ:

• Επέβαλε στον εγκαλούμενο αθλητή του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ, κ. Μιχάλη Χριστοφορίδη την ποινή του αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο τετρακοσίων (400) ευρώ για ανάρμοστη και υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα της 2/4/2016 μεταξύ των ομάδων ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ-ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά του αθλητή του.

• Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 19/3/2016 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 6/2/2016 μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ-ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...